Bucket List

Bucket List Sydney
Bucket List -niminen ravintola Sydneyn Bondi Beachillä marraskuussa 2013

Kirjoitin pari vuotta sitten tänne pienen ihmettelyn näkemästäni Bucket List -käsitteen käännöksestä ja yllättäen vuosien mittaan haku Bucket List suomeksi on ollut kestosuosikki blogiimme kohdistuvissa hauissa.

Olen vasta äskettäin tutustunut Bloglovin -palveluun (linkki poistettu palvelun lakattua) ja seuraan nykyisin sitä kautta muutamaa blogia – muiden blogeja kun tulee muuten turhan harvoin luettua ja sen listalta huomasin tänä aamuna Tarinoita Maailmalta -blogin kirjoittaman oikean – ja laajan – listan, My Bucket List.

tarinoita

Puoliakaan tuolla listalla olevia asioita en ole tehnyt – enkä kaikkia niistä edes (ainakaan enää) haluaisikaan tehdä, mutta lista on kuitenkin sen verran upea, että ajattelin ”mainostaa” sitä täälläkin.

Meillä on matkailun osalta aina hahmotelmia vuodeksi pariksi eteenpäin, mutta usein sitten muuttuvat  vielä ennen suunnitelmien konkretisoitumista matkavarauksiksi, mutta ihan tuollaista listaa en ole tullut laatineeksi. Ehkä joskus vielä …

(Matkailun osalta juuri nyt on mietinnässä, että mitä sitä keksisi juhannukseksi, ja sitten seuraavaksi ”pitäisi” alkaa hahmottamaan syksyä, talvea – ehkä Aasiaa, ehkä Afrikkaa, mutta mitään ei ole vielä kiinnitetty.)

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *