Vuosi 2013 blogissamme

Lukuisat eriaiheiset vuosiyhteenvedot innoittivat tekemään yhteenvetoa kuluneesta vuodesta myös blogissamme. Taustatiedot juttuun saimme Jetpack -työkalusta.

Ranskanbulldoggi 4Vuoden suosituimpia juttuja ovat olleet:

Näistä lähes puolet ovat vanhempia aiheita, osittain ajalta, jolloin tämä blogi ei vielä ollut suuntautunut melko puhtaasti matkailublogiksi – esimerkiksi tuo kautta aikojen erinomaisen suosittu juttu ranskanbulldoggi Locosta kertoo suvun kuulumisia: sisarentyttäreni talouteen tuli uusi perheenjäsen. Aina välillä minua jaksaa oikeasti naurattaa tilastoja vilkaistessani, että siinä missä luulen kirjoittavani matkoista maailmalle, niin ihmiset katsovat täältä kuvia ranskanbulldogista. Eikä niitä kuvia edes ole koko blogissa montaa. Mutta ehkä yleisölle pitäisi antaa mitä yleisö haluaa, eli tässä muutama kuva lisää ranskanbulldogeista Loco ja Gini. Niin, Loco on sitten vuoden 2009 saanut kaverikseen Ginin.

Ranskanbulldoggi 1 Ranskanbulldoggi 2

Muita ”hassuja”, mutta suosittuja aiheita ovat olleet tuo kuvasarja Miten musta silmä paranee ja juttu valkoisista kumisaappaista (linkki vuoden 2009 kaikki jutut sisältävään pdf:ään).

Blogiamme on luettu myös ympäri maailmaa, kuluneen vuoden aikana ainakin 65 maasta: eniten tietysti Suomesta, sen jälkeen USA:sta ja Uudesta Seelannista – toki lähes kaikki lukijat taitavat olla suomalaisia, sillä kirjoitammehan suomeksi.
(Tuo Uusi Seelanti taitaa nousta korkealle tilastoissa siksi, että maailmanympärimatkallamme jaoimme siellä 18 hengen matkaryhmällemme pienen esitteen blogistamme ja kerroimme kirjoittaneemme matkastamme lähes reaaliajassa).

Ja lopuksi tilastojen vastapainoksi vielä yksi ihanan kesäinen ranskanbulldoggikuva – kesää odotellessa!

Ranskanbulldoggi 3

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.