Auringonlaskuja

Auringonlasku Seligan Islandilla, Borneolla, Filippiinien rajalla

Aasian matkallamme meillä oli useammassa paikassa tilaisuus ihailla auringonlaskua – ja tartuimme jokaiseen näistä tilaisuuksista, vaikka Olympian ryhmän kanssa liikkuessamme joku ryhmästämme, raskaan päivän jälkeen, varmaan hiukan väsyneenä, totesikin, että miksi lähtisin katsomaan auringonlaskua – joka iltahan se laskee.

Joulukuisessa Espoossa tällaisia maisemia ei ihan joka ilta näe, joten en malttanut olla palaamatta vielä näihin omana kokonaisuutenaan:

Auringonlasku Soul Towerin juurelta Etelä-Koreassa
Auringonlasku Soul Towerin juurelta Etelä-Koreassa
Auringonlasku Luang Prabangissa, Laosissa
Auringonlasku Luang Prabangissa, Laosissa
Auringonlasku Mekong-joella, Vientiane, Laos
Auringonlasku Mekong-joella, Vientiane, Laos
Auringonlasku Seligan Islandilla, Borneolla, Filippiinien rajalla
Auringonlasku Seligan Islandilla, Borneolla, Filippiinien rajalla
Auringonlasku Kinabatang-joella, Borneo, Malesia
Auringonlasku Kinabatang-joella, Borneo, Malesia

Ja lopuksi vielä linkki tämän jutun innoittaneeseen Wildjunket -matkablogin juttuun hienoimmista auringonlaskuista maailmalla (linkki poistettu jutun poistuttua netistä). Siellä on se Angkor Watkin, josta meillä ei ole auringonlaskukuvaa, mutta auringonnousukuvia kylläkin. Ja noista muista Wildjunktin hienoimmiksi arvioimista auringonlaskuista, myös tuon auringonlaskun maiseman Okavangon deltalla haluaisin kyllä vielä joskus nähdä.

WildJunket

Tags from the story
, , ,
Join the Conversation

4 Comments

 1. says: Pirkko

  Tarkemmin ajatellen, niin on voi niitä auringonlaskuja nähdä myös Espoossa ja myös joulukuussa :-)

  Sunset Matinkylä Espoo Finland

 2. says: Sofia / Liikkeellä

  Aivan kertakaikkisen upeita maisemia ja kuvia, todella onnistuneita! Näkeehän niitä kauniita auringonlaskuja kotimaassakin, sitä ei käy kieltäminen, mutta jotenkin jokaisessa paikassa on aina omanlaisensa tunnelma, siksi kai niihin ei kyllästykään :)

 3. says: Pirkko

  Kiitos Sofia – kun kirjoitamme yleensä enemmän ”raportointityyliin” niin on erityisen mukava saada positiivista palautetta tällaisesta postauksesta, jossa pääosassa ovat kuvat!

 4. says: Pirkko

  Järjestelin blogipostausidealistaani ja löysin sieltä vielä toisenkin auringonlaskupostauksen. Tälläkin listalla ”Maailman parhaat paikat katsoa auringonlaskua” on Angkor Wat – ja me näimme tuon näkymän vain auringon noustessa (ja iltapäivällä) – pitäisiköhän lähteä takaisin? Mutta ehkä kuitenkin vaikka Myanmariin (Burmaan) katsomaan noita stupia siellä auringonlaskiessa.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *