Toukokuun kuva

Haukilahden satama vappuna 2006

Tämän lähemmäs kotoamme ei oikein pientä retkeä taida voida tehdä, eli toukokuun kuvassa ollaan vapputunnelmissa vuonna 2006, nauttimassa vappulounasta ravintola Haikaranpesässä.

Toukokuun kuvaa etsiessäni lähdin etsimään vappukuvia ja vaikka vappumatkojakin olemme tehneet, esimerkiksi KrakovaanLiechtensteiniin ja Ljubljanaan niin jotenkin kiinnityin tähän kuvaan, joten jäädään tältä osin tällä kertaa Espooseen!

Tuon kevään 2006 jälkeen monta vappuviikonloppua on taloushallinnon tehtävissä mennyt myös töiden merkeissä, sillä 1. toukokuuta osui tietysti usein vuoden neljännen periodin loppuun. Tänä vuonna voimme kuitenkin töihinpaluustani huolimatta tehdä lyhyen matkan vappuviikonloppuna, sillä Pirkon työpaikan hiukan omituinen 5-4-4 -viikkoisen kalenterin katkot osuvatkin tänä vuonna keskimäärin kuukauden 5. päivälle!
Ja siis tänä vuonna vapun vietämme Göteborgissa.
Muita matkoja ei sitten toukokuulle olekaan tiedossa, eikä vielä kesäkuullekaan, mutta katsotaan nyt, jos vaikka sittenkin jotain vielä juhannukseksi keksisimme!

(Jos haluaisit kuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background.)

Join the Conversation

2 Comments

  1. Höm… Kiitos linkkaukseta!

    Kiva idea tällainen kuukauden kuva; jotenkin en ollut osannut blogissasi näihin reagoida. Osasyy voi olla se, etten pidä itseäni kovin visuaalisena ihmisenä. Joskus huomaa tuttujen luona vanhanaikaisia valokuva-albumeja selaillessa, että kuvat jäävät näkemättä, kun emäntä kääntää lehden ja minä olen ehtinyt tutkia vasta kuvatekstit, sana näet menee aina foton ohi.

    Joka tapauksessa, kiva, että blogit tiedon ja innoituksen jakajina täyttävät tehtävänsä, puolin ja toisin, eikö niin. Minä suunnittelen päivän kirjoitukseksi juttua toukokuun matkasuunnitelmista. Kotimaassa tällä tietoa pysytään mutta pari retkeä on luvassa, ehkä enemmänkin. (Ja työnantaja mukisee, mutta osa-aikaisessa duunissa on puolensa.)

  2. says: Pirkko

    Kiitti kommentista! Juu, kivasti blogeja seuraamalla löytää juttuja, kuten jo aikaisemmin totesinkin Sinulle, ihan kotikulmiltakin :-)

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *