Viikonloppu Göteborgissa – kustannukset ja käytännön asiat

First G Göteborg

Lopuksi vielä pienessä juttusarjassamme Göteborgista linkit kaikkiin juttuihin, hiukan käytännön juttuja ja jo totuttuun tapaan matkan kustannukset ruokaa ja ostoksia lukuunottamatta.

First G Göteborg

Aloitetaan kustannuksista:

Lennot (Finnair) + 3 yötä First G -hotellissa (Supersaverin paketti) 659,22
Lentokenttäbussit (2 x 2 lippua) 45,26
Paikallisliikenteen liput (2 x 3 vrk:n lippu) 36,35
Lentoparkki 59,00
Matkamuisto, valuutannostokuluja 14,20
Yhteensä 2 hengeltä 814,03

First G Göteborg

Göteborg Nils Ericsson PlatsHotellimme, First G, sijaitsi Nils Ericsson -terminaalin ja Centralstationin välittömässä läheisyydessä, eli lentokenttäbussin päätepysäkki oli ihan hotellin vieressä. Kadun toisella puolella oli Nordstanin iso ostoskeskus ja monet raitiovaunulinjat kulkivat ihan hotellin edestä. Keskeinen sijainti tarjosi myös lukuisia pieniä ruokakauppoja, kahviloita ja ravintoloita hotellin välittömässä läheisyydessä, eli mielestämme hotellin sijainti oli mitä parhain.
Huoneessa oli kaikki tarpeellinen minibaaria ja vedenkeitintä myöten. Aamiainen ei nyt erityisen loistokas, mutta riittävän hyvä. Aamiaisella tosin oli vappuviikonloppuna hiukan ruuhkaista, jos oli ”myöhässä” eli aamiaisella vasta klo 9 jälkeen. Ilmainen wifi toimi hyvin, mutta sisäänkirjoittautumisen joutui ajoittain tekemään uudelleen.

VästtrafikGöteborgissa pärjäsimme loistavasti julkisella liikenteellä, kuten jo aikaisemmissa jutuissa totesin, Västtrafikenin 3 päivän lipulla (170 SEK per hlö, 1 päivän lipun olisi saanut 85 SEKillä) pääsee kaikkialle, mukaanlukien saaristo- ja satamalautat – vain lentokenttäbussiin joutui ostamaan erikseen liput (105 SEK per hlö per suunta).

Stockholm Göteborg

Göteborgista voit lukea lisää täältä:

Matkamuistonkin päädyimme niinkin tutusta maasta kuin Ruotsista ostamaan: Haga Nygatanin yhdestä sisustustarvikeliikkeestä mukaan tarttui kolmen laventelityynyn pino. Luokittelen sen matkamuistoksi, sillä Helsingissä tuskin sitä olisin ostanut.
Ja tietysti, melkein vadelmavenepakolainen, tuo aina Ruotsista vadelmaveneitä!

Tuoksutyynyt Haga Göteborg Vadelmaveneitä

 

 

Tags from the story
,
Join the Conversation

4 Comments

  1. says: Pirkko

    Kiitos kommentista!
    Minusta tuo Vadelmavenepakolaine oli vaikuttavampi kirjana – elokuva on aika erilainen, tarinaa on kevennetty aika paljon :-)

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *