Yksi yli muiden: Nantucket

Nantucket
Nantucket

Helsingin Sanomien lauantain Matka-osiossa on jo jonkin aikaa ollut juttusarja, jossa ihmiset kertovat lempikohteistaan otsikolla Yksi yli muiden.

Tällä viikolla vuorossa on (yksi) meidän suosikkisaaristamme: Nantucket.
Lehti otsikoi jutun Atlantin pikkusaaret tunnetaan ihmissuhdekirjoista ja Tappajahaista.

HS Yksi yli muiden Nantucket

Ja normaalin lehtijutun, vaikka miten pienen, tapaan, siihenkin on pujahtanut yksi virhe ja ainakin yksi kirjoitusvirhe, sillä jutussa minut on otsikoitu Helsinkiläinen Pirkko Schildt! Espoolainen Pirkko Schildt olisi ollut sentään oikein, jos HS todella on niin huolissaan lukijoistaan, että Matkabloggaaja Pirkko Schildt oli sille liikaa.

Juttusarjassa aikaisemmin on kerrottu mm.  Vilnasta, Floridan pikkukaupungeista ja Sydneystä (tosin otsikolla Sydneystä parasta on piknik oopperatalolla ja joogaaminen rannalla).

Nantucketissa kävimme kesäkuussa 2012 ja kirjoitimme silloin siitä blogiimme näin. Viereiselle Martha’s Vineyard -saarelle matkustimme Nantucketista laivalla ja Vineyardilta teimme myös laivalla retken Cape Codin puolelle Hyanniksen pieneen kaupunkiin.

Hyanniksen muistamme paitsi JFK-museosta myös sairaalavierailusta ja mustasta silmästä! Lomalla kun olimme ja muutenkin kuvia otettiin koko ajan, niin päädyimme myös tekemään kuvasarjan Pirkon mustan silmän paranemisestä ja julkaisemaan senkin ja siitä onkin sitten muodostunut yksi blogimme kautta aikojen suosituimpia juttuja!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *