Snapperscapes

Äskettäin tekemällämme pienellä Länsi-Uudenmaan kierroksella kävimme myös Raaseporissa vain nähdäksemme Lassen tuttavan Johan Ljunqvistin ilmavalokuvia.

Nyt elokuussa samainen pieni näyttely on nähtävissä Karjaalla Galleria Fokuksessa (Keskuskatu 90, Karjaa). Aukioloajat sopivat paremmin lomalaisille tai muuten keskellä viikkoa vapaapäiviä omaaville (tai Karjaan suunnalla asuville), mutta jos liikut tuolla päin tällaisella aikataululla:

  • maanantai ja torstai 13-19
  • tiistai, keskiviikko ja perjantai 11-17

niin poikkea katsomaan Johanin kuvia! Johanin ilmakuvat on otettu radio-ohjatulla helikopterilla ja paitsi omaksi ilokseen hän kuvaa ilmasta käsin erikseen sovittaessa myös rakennuksia, tontteja, mainoskuvia vaikka turistikohteista ja tapahtumia, eli jos olet ilmakuvan tarpeessa, ota yhteyttä Multifotoon Tammisaaressa!

Tässä yksi esimerkki (Johanin luvalla) – ei hassumpi, vai mitä!

Multifoto Raasepori

”Northern lights”
17.3.2015 fick vi beskåda ett särdeles kraftigt norrsken, här en bild av borgen som badar is norrskenets ljus.

(Teksti näyttelyesitteestä)

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *