Hangon elokuvajuhlat

Hanko on kiehtonut minua, meren äärellä varttunutta ja elänyttä, lähes aina.

Jossain vaiheessa harkitsimme jopa kakkossunnon hankkimista sieltä, mutta päädyimme sitten kuitenkin jäämään siltä osin Turkuun, miettien erityisesti sitä, että entäs sitten syksyllä ja talvella?

Elokuviakin katson siinä määrin kuin aika antaa myöten ja joskus vähän ylikin. Tälläkin hetkellä olohuoneen pöydällä on viisi DVDtä odottamassa katsomistaan. Tulevana viikonloppuna, koti-sellaisena, saatan ehtiä ne katsomaankin.

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna yhdistämmekin sitten Hangon ja elokuvat ja lähdemme, syksystä huolimatta, Hankoon, elokuvajuhlille.

Hangon elokuvajuhlat

Ohjelmisto on laaja ja etukäteen valitsimme siitä vain yhden elokuvan lauantaille ja yhden sunnuntaille. Lähdemme matkalle niin maailmalle kuin Suomeen.

Lauantaina palaamme Kuuban tunnelmiin Havannan taivaan alla ja sunnuntaina tutustumme Hankoon oikein kunnolla katsomalla elokuvan Hanko ja meri.

Kuuba

Jos Sinulla ei vielä ole ohjelmaa loka-marraskuun vaihteeseen, niin käy tutustumassa elokuvajuhlien ohjelmaan ja lähde kanssamme viikonloppuna  tai marraskuun ensimmäisellä viikolla Hankoon!

(Yhteistyössä Hotelli Regatan ja Hangon elokuvajuhlien kanssa.)

Tags from the story
,
Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *