Kotimaan matkasuunnitelmia

Turku foodwalk fea

Sapattivapaalla ollessani teimme ulkomaan matkan per kuukausi, parhaimmillaan kaksi. Töihin palattuani lomapäivät ovat taas kortilla ja säästän ne muutamaan vähän pitempään matkaan, mutta eihän sitä nyt muutamalla lomalla vuodessa jaksa.
Eikä tarvitsekaan, onhan viikonloput ja onhan Suomi!

Tulevana viikonloppuna suuntaamme Turkuun – viikonlopun etukäteen suunniteltuina kohteina Nukkekotinäyttely Aboa Vetus & Nova -museossa ja Foodwalk.

Nukkekodit kuullostivat niin hauskalta idealta kun siitä Tuula’s life-blogissa luin, että halusin ehdottomasti nähdä ne itse. Aboa Vetus & Novassa on muutenkin aina kiva käydä –  syntyperäisenä turkulaisena muistan sen vielä omilta nukkekotiajoiltani Rettigin talona.

Tuula's Life nukkekoti

Foodwalk samoin kuullostaa hauskalta: samalla kortilla voi kiertää viisi ravintolaa ja nauttia pienen aterian kussakin. Olemmekin jo pari iltaa sommitelleet, että milloin menemme ja mihin – ja kenen kanssa, sillä ajattelimme yhdistää Foodwalkin ja tapaamiset suvun nuorison kanssa.

Food Walk Turku

Kuopio FridaHuhtikuussa on vuorossa Kuopio ja Meksiko – tai oikeammin Frida Kahlo. Viimeksi Mexico Cityssä käydessämme otimme teemaksi Diego Riveran ja Frida Kahdon ja kun luin jostain, että Kuopion teatteri toteuttaa keväällä näytelmän Frida Kahlosta, niin päätin, että kymmenien vuosien jälkeen tämä voisi olla se kimmoke lähteä Kuopioon.

Turussa testaamme meille ihan uuden hotellin, ystäväpariskuntamme meille suositteleman Centron. Vaikka olemme asuneet Turussa vuosien mittaan varmaan kymmenessä eri hotellissa, niin tässä ei vielä koskaan. Ystävämme sanoivat käyttävänsä tätä aina Turussa käydessään – saa nähdä miten meidän käy …

Kuopiossa asetumme Scandic-hotelliin sen innoittamana, että jokin aika sitten sattui silmiimme uutinen, että se on valikoitunut asiakkaiden keskuudessa tehdyissä tyytyväisyyskyselyissä Scandic -ketjun parhaaksi hotelliksi, 230 hotellin joukosta. Joten korkealla on odotukset tämänkin hotellin suhteen.

Scandic Kuopio

Näyttää tuossa Scandic Kuopion -sivuilta napatussa kuvassa olevan Frida läsnä hotellihuoneessakin – nice touch!

Kuopioon matkaamme junalla, joka on meille hiukan harvinaisempaa ja senkin osalta tuo huhtikuinen viikonloppu kuullostaa melkein jännittävältä sekin!

Artikkelin avainsanoja
,

6 kommenttia

Comments are closed.