Saaria, saaria – ja vähän tuliaisia

Majakat_fea

Heinäkuun luetuimpien juttujemme  joukossa oli kuusi  heinäkuussa kirjoitettua juttua! Kirjoittajan kannalta ainakin on mukava todeta, että jotkut muutkin aiheet sentään kelpaavat näin kesälläkin kuin Örö :-)
Tosin saaret näyttävät kyllä kiinnostaneen niin meitä kuin lukijoita, eli eniten on luettu juttuja:

Ahvenanmaata käsittelevistä erillisistä jutuista nämäkin mahtuivat kymmenen luetuimman joukkoon:

Helsingin Sanomien matkamuistoja käsitelleen jutun innoittamana kirjoittamani juttu 24 todellista tapaa ostaa tuliaisia ei sentään käsitellyt saaria, eikä se kuudeskaan, joka käsitteli blogimme lukijamääriä ja kesäkuun suosituimpia juttuja.

Jos olet itse ollut heinäkuun blogien ja sosiaalisen median ulottumattomissa, niin muiden lukijoidemme ”suositus” on siis lukea heinäkuulta nämä jutut!

Instagram-kuviemme kuukauden voittaja oli ihan kotirannasta napattu kuva sateenkaaresta – 424 tykkäystä (tätä kirjoitettaessa)!

Sateenkaaren jälkeen seuraavaksi suosituin oli auringonlaskukuva: pinkiksi värjäytynyt iltataivas ja Ravintola Haikaranpesän profiili sitä vasten, sekin yli 400 tykkäyksellä.

 

Seuraavatkin neljä suosituinta kuvaa olivat auringonlaskua ja nousuja, Espoossa tai Lofooteilla, mutta jos nyt kuitenkin nostaisin muutamaa muutakin aihetta, niin hyvin menestyivät myös kuvat Henningsvaerin ja Reinen majakoista Instagramissa.

Ja ehkä jotenkin yllättäen kuva vanhoista maitotonkista ja kukista Kvarnbosta Saltvikista Ahvenanmaalta.

Majakat ovat jutun otsikkokuvassa. Ehkäpä palaan kaikkiin Lofooteilla näkemiimme majakoihin vielä jossain vaiheessa oman jutun muodossa – näimme niitä nimittäin aika monta, eikä ihan sattumalta, eli useampaa kävimme ihan tarkoituksella etsimässä. Majakoiden etsimistä jatkamme sitten myös syyskuussa Prince Edward Islandilla, niitä pitäisi siellä olla muutama …

 

Join the Conversation

2 Comments

  1. Nostan hattua, kun julkaisette näitä! :) Tosi kiinnostavaa ja valaisevaa nähdä, mikä ihmisiä kiinnostaa. Enpä ole kaikkia listalla olleita juttujakaan vielä lukenut, eli nyt vain perehtymään…

  2. says: Pirkko

    Kiitos Anna! Itsekin on mukava aina vähän reflektoida, että mitkä jutut kiinnostivat ja mitkä IG-kuvat olivat suosittuja, joten aika vähällä vaivalla tiedot sitten julkaiseekin ja selvästikin jotkut näitäkin tykkäävät lukea :-)

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *