Matkamessut ja matkabloggaajat

TBGB feature

Tammikuisiin matkamessuihin (19.-22.1.2017) ei ole enää kuin pari viikkoa ja ensimmäiset niihin liittyvät matkatarjouksetkin ovat jo alkaneet. Tänä vuonna me teimme vaikean valinnan matkamessujen ja Portugalin Algarven välillä ja oikea matka voitti messut, mutta josSinulla ei ole tarjolla matkaa juuri tuolloin, niin kannattaa toki pistäytyä messuilla keräämässä ideoita seuraaviin reissuihin.

Travel Bloggers Give Back 2017: Valokuvanäyttely

Vuosi sitten olimme  mukana matkabloggaajien messuilla järjestämässä Travel Bloggers Give Back -hyväntekeväisyystempauksessa, jossa myytiin kirpputorilla matkailuaiheisia tavaroita. Tempaus tuotti tuolloin lähes 2000 euroa ja näiden varojen turvin saatiin varmistettua Nepalin kastittomille lapsille kymmenes koulu.

TBGB kirpputori 2016

Tänä vuonna toteutamme hyväntekeväisyystempauksen valokuvanäyttelyn muodossa – eikä kyseessä olekaan ihan tavallinen valokuvanäyttely, vaan näyttely, josta voit helposti ostaa mieleisesi kuvan mukaasi. Kuvan lisäksi saat mukaasi hyvän mielen, sillä kuvien tuotolla tuemme tällä kertaa Laosin lapsia.
Kuvan voit ostaa itsellesi kolmessa eri koossa: 10x15cm, A4 tai A3.
Lisäksi näyttelyssä esillä olevat valmiit taulut (koossa 50 x 70cm) myydään näyttelyn päättyessä. Jokainen ostettu kuva on vielä arpalippu matkatoimisto Matkapörssin matkalahjakortin arvontaan.

Meriharakka on mukana valokuvanäyttelyssä tällä Peggy’s Coven idyllisestä satamasta syyskuussa ottamallamme merellisellä kuvalla.

Peggy's Cove Meriharakka Matkamessut

Eli mars matkamessuille ja Travel Blogger’s Give Back -valokuvanäyttelyyn ja ostamaan sieltä heti mukaan Epsonin tulostama laadukas paperikuva tästä kuvasta haluamassasi koossa ja tiedä vaikka voittaisit vielä matkalahjakortinkin hyvän kuvan ja hyvän mielen lisäksi!

Matkabloggaajia Blogipaviljongissa

Blogipaviljonki

Matkabloggaajia (vaikket nyt tänä vuonna meitä) voit tavata messuilla Blogipaviljongissa. Koko messujen ajan paikalla on aina vähintään muutama bloggaaja, jotka mielellään jakavat matkavinkkejään ja jos mielessäsi on oman matkablogin perustaminen, niin toki myös bloggaamiseen liittyviä vinkkejä.
Blogipaviljongillakin on omat Facebook -sivutkin.

Matkabloggaajia estradilla

Eikä tässä vielä kaikki, kuten vauhdikkaimmissa mainoksissa tavataan sanoa! Matkabloggaajia on myös estradilla messuilla, mm. Matkakuume.net -blogin Gia kertoo lauantaina 21.1.2017 klo 16:30–17:00 Mondo-lavalla perheensä maailmanympärimatkasta ja avaa myös niin maailmanympärimatkan kuin muiden matkojen todellisia kustannuksia. Tässäkin esityksessä olemme pienoiselta osalta mukana vaikkemme estradilla tänä vuonna olekaan, sillä tarjoamme osaltamme kustannustietoja jaettavaksi osana Gian esitystä.

Matkakuume RTW

Tiedot koko matkamessujen ohjelmasta löydät vaikka täältä.

Liput matkamessuille

Portugalin matkastamme johtuen emme tänä vuonna arvo matkamessulippuja, mutta netissä saat ostettua lipun ennakkoon hintaan 16 euroa, jonottamatta.

Messulippuarvontojakin on toki muissa blogeissa meneillään aika monta näinä viikkoina, jos uskallat jättää lipun hankkimisen onnen varaan. Niitä, arvontoja, löydät yhdestä paikasta täältä.

 

 

Tags from the story
Join the Conversation

10 Comments

 1. No voihan! Vieläköhän tuohon tempaukseen voisi tulla mukaan? Kuka noita kuvalahjoituksia koordinoi?

  En pääse messuilemaan saman aikaisen reissun takia minäkään, mutta tuohon olisin kyllä mielelläni osallistunut, hyvän asian puolesta.

 2. says: Pirkko

  Kiitos Johanna! Laitoinkin jo Sinulle yksityisviestiä tuosta osallistumisesta, ehkä ehditkin vielä mukaan siis.

 3. Oli mukava lueskella ennen oman jutun kirjoittamista siitä, mitä matkabloggaaja kirjoitaa messuista ennen alkua. Tosiaan tämä jää teiltä tänä vuonna väliin, mutta eiköhän reissussa ole yhtä mukavaa :-)

  Tuo sinun Peggy’s Coven kuva on mukavan värikäs eli sopivan pirteä jonkun kodin seinälle :-)

  1. says: Pirkko

   Kiitos Rami! Peggy’s Coven seutu oli todella kuvauksellista monessa kohdin. Toivottavasti kuva onnistuu tekemään messuilla omalta pieneltä osaltaan hyvää!

 4. Toivottavasti ensi vuonna olen Suomessa niin pääsen messuilemaan. Mekin toki mielellämme lähdemme tempaukseen mukaan, jos vielä ehtii. Aloittelijana ei ole tietoinen kaikesta, joten jos ei ole liian myöhäistä niin ehdottomasti olemme mukana. Laitatko viestiä?

  1. says: Pirkko

   Kiitos Ella! Nyt taitaa olla jo myöhäistä päästä mukaan, mutta tuon linkkaamani Travel Bloggers Give Back -sivuston kautta asiaa voinee kysyä.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.