Pikkuhiljaa …

Pikkuhiljaa feature

Olemme ajoittain tehneet isompia ja pienempiä muutoksia kohta 14 vuotta yhtäjaksoisesti ilmestyneen blogimme ulkoasuun ja rakenteeseen, mutta pitkä historia tarkoittaa myös tietynlaista hidasliikkeisyyttä: isot muutokset vaativat enemmän aikaa ja työtä 1700 jutun blogissa kuin alle 100 jutun blogissa.

Uudistettuja sivuja

Kuluneena vuonna olemme kuitenkin saaneet joitakin asioita päivitettyä uuteen uskoon, kuten esimerkiksi:

Karttahaku blogiin

Olemme myös jo pitempään harmitelleet blogimme sivupalkissa olevaa pitkää Traveler’s Century Clubin listaa, josta oli linkit eri maista ja alueista kirjoittamiimme blogijuttuihin: lista oli venynyt liian pitkäksi ja etenkään mobiilialustoilla sen selaaminen oli jo melko mahdotonta ja työlistallamme oli listan muuttaminen kartaksi, minkä nyt olemme vihdoinkin saaneet tehtyä!

Karttahaku blogiinTässä kartta on kuvana, mutta kuvasta pääset sivulle, jossa on toimiva kartta ja vielä erikseen linkit TCC-alueille, joita on erityisen paljon Euroopassa.
Karttasovellus on parhaimmillaan maatasolla ja tällä tasolla löydät sen nyt ja jatkossa myös sivupalkista tietokoneella ja tabletilla.

Meriharakan viikkokirje

Olemme myös pienellä, tutulla yleisöllä testanneet viikkokirjettä ja ehkä tässä vaiheessa voisimme sitäkin tarjota jo isommallekin yleisölle, eli jos haluat viikottain sähköpostiisi pienen yhteenvedon niin viikon blogijutuistamme kuin muista kuulumisistamme viikon varrelta, niin voit tilata sen tästä:

Viime viikon viikkokirjeen voit halutessasi lukea tästä – alla pieni ote siitä.

Viikkokirjekuva

(Otsikkokuva Pixabaystä.)

Tags from the story
Join the Conversation

12 Comments

 1. Mielenkiintoisia muutoksia! Tuo karttahaku on todella kiva, sitä kautta löytyy helposti maa josta haluaa tietoa. Onnittelut teille pitkästä blogihistoriasta, olette varsinaisia blogiveteraaneja!

  1. says: Pirkko

   Kiitos Joanna! Meillä nuo maalistat alkoivat olla niin pitkiä, että oli jo vähän pakko keksiä joku muu vaihtoehto.

 2. says: Anna

  Hyviä uudistuksia, varsinkin tuo kartta! Aika hienoa että noinkin pitkän blogitaipaleen jälkeen on edelleen intoa päivittää blogia noin reippaaseen tahtiin!

  1. says: Pirkko

   Kiitos Anna! Pakkohan se on, sillä pitkä historia tarkoittaa myös sitä, että vaikka viisi vuotta sitten kirjoitetut ”perustietojutut” eivät enää ole ihan ajan tasalla.

  1. says: Pirkko

   Kiitos! Afrikka onkin niitä maanosia, luultavasti Antarktiksen ohella, joka tulee kyllä meiltä jäämään pahasti kesken. Jos nyt vaikka Karibian osalta, valtiotasolla, vaikka saataisiin vielä kaikki käytyä …

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *