Barcelona

LHospital
Vietimme siis juhannuksen Barcelonassa Sadun ja Anssin kanssa. Matka Barcelonaan taittui Finnairin suorilla lennoilla ja majoituimme siellä kalustettuun asuntoon La Ramblan sivukadulla (L’Hospital). Asunnon löysimme netistä – ja vaikka vanhan keskustatalon porraskäytävä vähän aluksi hirvittikin oli itse asunto äskettäin remontoitu, siististi kalustettu ja varustettu (by Ikea). Ilmastoinnista tosin olisi kannattanut maksaa (päivällä
mäpötilat 30 asteen paremmalla (?!) puolella – pelkkä tuuletin ei paljoa öisin viilentänyt.)

Keski-ikäiselle matkailijalle ei muuten välttämättä heti tule mieleen, että Barcelona käy myös rantalomakohteesta – teini-ikäisten kanssa matkustaessa tutustuimme myös paikalliseen ranta-elämään muutamaan otteeseen.

Matkan kuvasatoa löydät täältä tai täältä (Picasa).

Artikkelin avainsanoja
,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.