Maailman ympäri

RTW great 2nd

Tämä matka ei sitten enää kuulukaan sarjaan alustavia matka-aihioita, vaan tälle matkalle lähdemme lokakuussa!

Tämä on ensimmäinen (ja ehkä myös viimeinen) maailmanympärimatkamme, sillä tällaisia matkoja emme kuitenkaan mekään tee kovin usein ja vain 5 viikon mittaisena lyhyt sellainen, mutta lomana 5 viikkoakin vaatii jo hiukan järjestelyjä, joten päätimme tällä erää tyytyä siihen.

Matkan reitistä erityisesti Kuuba, Peru (Macchu Pichu), Tahiti, Uusi-Seelanti ja Japani houkuttelivat, mutta edellisistä käynneistämme Mexico Cityssä ja Sydneyssäkin on jo 15-25 vuotta, joten kertaus ei haitanne.

(Huomaa, jos katsot matkan yksityiskohtia Aventuran sivuilta, niin siellä oleva markkinointiversio ja nyt toteutuva versio poikkeavat jo hiukan toisistaan muuttuneiden lentoyhteyksien takia, oikea versio on tuossa yllä olevassa kartassa.)

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *