Matkamme kartoilla

Ensimmäiset kuvat matkareittimme havainnollistamiseksi teimme Great Circle Mapperilla, joka kai ensisijaisesti on tarkoitettu etäisyyksien laskemiseen, mutta jolla voi myös tehdä mukavasti reittikuvia. Lentokilometrejä näyttäisi kertyvän 52 000 km – hiukan mutkitellen mennään siis pallon ympäri, kun maapallon ympärysmitta on n. 40 000 km.

Tarkemmalla tasolla Googlen kartta on parempi työväline – sillekin lisäsimme ensin lentokentät ja hotellit, sitten vähitellen nähtävyyksiä,  kiinnostavia ravintoloita ja muita mielenkiintoisia paikkoja, kuten vaikka hotellit, joissa aikaisemmin  olemme asuneet (Mexico City, Santiago, Sydney).

Tässä siis matkamme,  Googlen kartalla – vapaasti zoomailtavaksi:


Näytä RTW_21102013 suuremmalla kartalla

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *