Elokuun kuva

wallpaper134c23d9bc7fda56d6df292f01089fad88135eeb

Elokuun kuva on Serbiasta, Belgradista viime kesältä.

Viime kesäinen Balkanin matkamme osui yhteensattumien summana lopulta elokuulle, joka ehkä ei ole paras kuukausi matkustaa tänne, sillä elokuussa Balkanilla voi olla kuuma – parhaimmillaan (pahimmillaan?) Makedonian Skojpessa oli pitkälti yli 30 astetta.
Mutta muuten vaikka Belgrad on kiva kohde ja Sava-joen ansiosta myös kiva kesäkohde.

Tästä kuvasta vielä sen verran, että Belgradissa käydessämme (ja pitkään vielä sen jälkeenkin) luulin tämän olevat sikäläinen idea ja ainoa laatuaan. Sittemmin törmäsin jollain matkailusivustolla samanlaiseen kuvaan, mutta se olikin Portugalin Aquedasta. Googlen kuvahaku pelkästään sanoilla Portugal + Aqueda (ei tarvita edes sanaa sateenvarjolle) tuottaa tämännäköistä – eli tämä taitaa tosiaan olla Aquedan ”juttu”.

Aqueda

Tämän vuoden elokuulle tiedossa ei yhtään matkaa – syyskuussa sitten kaksikin, lyhyt viikonloppupyrähdys Frankfurtiin ja Albatros-matkatoimiston kanssa Bilbaoon ja Santiago de Compostellan maisemmin.

(Jos haluaisit tuon kalenteri kuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background.)

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *