Huippuvuorten kuvat

Helteisestä heinäkuusta – ja hetimmiten Huippuvuorilta paluun jälkeen sijoittuneista heinäkuun lopusta (=työkiireitä), Maailmanmatkaaja -tapaamisesta ja retkestä Klovharun saarelle – huolimatta sain jo (?) nyt valmiiksi kuva-kertomuksen Huippuvuorten matkastamme.

IMG_5439(Klikkaa kuvaa tai tästä päästäkseni kuva-albumiin.)

Varsinaisen kuva-albumin ulkopuolelle jätin nämä matkan aikana muissa kanavissa jakamamme kuvat, mutta kun nekin ovat sen verran hauskoja tai informatiivisia, niin laitan ne esille tähän kuitenkin: Norweagianin wifi-verkko toimi siis, kelvollisesti, lämpötilaero Longyearbyenin ja Turun välillä oli heinäkuussa melko suuri ja Barentsburg on osa Venäjää – puhelimemme siirtyivät siellä sujuvasti Venäjälle.

IMG_6309 IMG_6410

IMG_6319

Kolmas kokonaisuus valokuvia, joita haluan vielä tässä yhteydessä suositella, on valokuvaaja Roy Mangersnesin kuvat, joita meillä on tilaisuus ihailla hänen valokuvanäyttelyssään Longyearbyenissä.

jääkarhu(Kuva Roy Mangersnesin,
kuvasta linkki hänen blogiinsa)

 

 

 

Samoja kuvia, joskin vähemmän vaikuttavassa muodossa kuin julisteen kokoisina suurennoksina galleriassa, voi katsoa myös hänen blogistaan.
Siinä missä meidän kuvissamme on vain täytettyjä jääkarhuja niin näissä on eläviä sellaisia, loistavina otoksina.

Linkit Huippuvuorilta jo matkamme aikana kirjoittamaani juttuihin löydät vaikka jutun Huippuvuoret – mihin hintaan -jutun lopusta.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *