Syyskuun kuva

wallpaperacaa508b333177524890bb16d35d689850af8d94

Syyskuun kuva on Airistolta, Suomesta, kesältä 2005. Airisto kuului jokakesäisiin vakiokohteisiin, kuten Nauvo ja Turun Pursiseuran saarikohdat (Pyytinkari, Svinö, Tjärulot ja Marholmsören). Nauvossa kävimmekin hiukan fiilistelemässä purjehdusvuosiamme äskettäin Turussa käydessämme.
(Linkki edellä vie pieneen blogijuttuun juuri tuosta purjehduksesta.
Jos purjehdusaiheisista kuvista/jutuista olet laajemmin kiinnostunut, niin niitä löytyy lisää blogista osiosta Kaikki paitsi purjehdus on turhaa.)

Syyskuussa emme olekaan kovin usein matkailleet – purjehdusvuosinamme syyskuu oli vielä purjehduskautta ja senkin jälkeen, jos  emme tarkoituksella jättäneet osaa kesälomasta syyskuulle, niin se oli niin lähellä kesää, ettemme kesäloman jälkeen vielä silloin lähteneet minnekään.
Mutta joskus sentään – 2010 risteilimme syyskuussa yhdellä ensimmäisistä Kristina Katarina -laivan risteilyistä Gibraltarilta Ajacciolle. Jo tuolloin tavoitteellinen koko Euroopan TCC-alueiden bongaus oli mielessämme ja tällä risteilyllä saimme samalla matkalla käytyä Gibraltarilla, Baleaareilla (Menorca) ja Korsikalla, jotka meiltä silloin vielä puuttuivat. Ja Lasse Vatikaanissa, joka häneltä silloin vielä puuttui.

Tänä vuonna syyskuussa lähdemme yhdeksi viikonlopuksi Frankfurtiin ja vähän myöhemmin viikoksi Albatros-matkatoimiston kanssa Bilbaoon ja Santiago de Compostellan maisemmin.

(Jos haluaisit tuon kalenteri kuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background.)

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *