Touko-kesäkuun suosikit

Roihuvuori

Vuorossa kuukauden suosituimmat, toukokuun puolivälistä kesäkuun puolivällin.

Uusista jutuista suosituimmat olivat:

Monia näistä ovat nostaneet matkabloggaajien yhteiset tempaukset, kuten Facebookin Reissupostauksia -ryhmän Sunday Stream -kampanjat ja Instagram Travel Thursday, mutta ainakin tuo blogien seurannasta kertova juttu on noussut listalle ihan omin avuin! Ihan mukavaa sikäli, että kannatan lämpimästä tuon Bloglovin’ -palvelun käyttöä blogien seuraamiseen.

Kommenttien määrät eivät näissä ”kampanja”-jutuissa enää oikein kerro mitään, joten jätä K-kirjaimet listasta pois, sillä kampanjiin liittyy kaikkien osallistujien lupaus kommentoida kaikkia juttuja, joten niitä tulee näihin juttuihin paljon.

Uusia juttuja julkaisimme tällä jaksolla (16.5. – 15.6.) 18, eli julkaisutahti on pysynyt tasan samana kuin edellisellä jaksolla.

Raparperitrifle

Jutun kuvina on taas ajanjakson viisi suosituinta kuvaa Instagramissa, alla oleva raparperitrifle oli kaikkein suosituin, eli ruualla mennään tässäkin kuussa!
(Raparperitrifle ei sentään blogijutuksi matkablogiin päätynyt, mutta jos joku sellaisen haluaa tehdä, niin resepti löytyy vaikka täältä.)

Kestosuosikeista kärkeen kiilasivat edelleen nämä, mutta mukava havaita, että uudet jutut pärjäsivät kaikkia vanhoja juttuja paremmin, näitä kahta juttua lukuunottamatta.

Palautetta Meriharakalle

Alussa jo mainittujen matkabloggaajien tempausten lisäksi touko-kesäkuussa olemme myös antaneet toisillemme palautetta listaamalla blogi kuvaavia adjektiiveja.
Meriharakan saaman näin saaman palautteen julkaisu sopii ehkä vielä hyvin osaksi tätä yhteenvetoa, eli näin muut matkabloggaajat näkevät meidät:

  • ajan tasalla
  • asiapainotteinen, yksityiskohtainen
  • informatiivinen, paljon esimerkkejä ja vinkkejä
  • elämänmakuinen
  • ihmisläheistä elämää
  • inspiroiva esikuva
  • journalismimainen, selkeä tyyli
  • loistavasti jäsennetty
  • koko maailman matkailija
  • kiertomatkailija: kuinka saada mahdollisimman monta maata kerralla

Erityisen mielissäni olen tuosta journalismimainen, selkeä tyyli. Ehkä minä jotain opin kevään lehtikirjoituskurssilla!

(Tämä listaus liittyy Blogimme tavoitteet -jutussa asettamaani tavoitteeseen tarkastella kuukausittain blogimme suosituimpia juttuja.)

Iirislahti ja Pendeen

(Köynnöskuva on kotimme läheltä, eikä ole ollut minkään jutun kuvituksena.
Pendeenin majakka liittyy juttuun Erikoisimmat yöpymispaikkamme.)

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *