Kesä-heinäkuun suosikit

Suosituimmat IG 1

Vuorossa kuukauden suosituimmat, kesäkuun puolivälistä heinäkuun puoliväliin (16.6. – 15.7.) .

Uusista jutuista suosituimmat olivat:

#matkachat -juttua lukuunottamatta näitä juttuja eivät nostaneet blogikampanjat, vaan ne nousivat omilla avuillaan. Anna-lehdessä minusta julkaistu minielämänkerta taisi uteloittaa lukijoitamme, 11 kysymystä puolestaan sai nostetta Take me there -blogin kautta. Lopuista voisi todeta, että matkasuunnitelmat ja -kustannukset kiinnostavat aina.

Anna-lehden juttu keräsi niin paljon niin positiivisia kommentteja, että ehkä pitäisi jatkossakin kirjoittaa joskus tällaisia henkilökohtaisempiakin juttuja!

Uusia juttuja julkaisimme tällä jaksolla (16.5. – 15.7.) 17, eli julkaisutahti on pysynyt käytännössä samana kuin edellisellä jaksolla.

Jäätelöä Alcudiassa

Ja taas, jakson suosituin Instagram-kuva on ruokaa! No, olihan tämä hyvää, etenkin kun takana oli jo puoli päivää pyöräilyä Mallorcan pohjoisosissa.

Kaikista blogimme jutuista suositumpia kuin vähintään viimeinen noista yllä listatuista olivat:

Örö-juttu julkaistiin 15.6. joten se ei noussut vielä viime kauden uusiin suosituimpiin ja nyt se ei enää ollut valitsemani kauden ”uusi”, mutta se nousi kaikista blogimme jutuista suosituimmaksi tällä kaudella. Julkaisimme jutun kahdella kielellä (suomeksi ja ruotsiksi) ja kuukaudessa sillä on ollut yli 1500 lukijaa.

Nostaakohan kesä tuota Miten musta silmä paranee -juttua? Ihmiset kolhivat itseään enemmän? Kesällä minäkin itseni kolhin ja sitten päätin kuvata paranemisen päivä päivältä kuvasarjaksi, josta tuli yllättävän suosittu!

Blogimme perustiedot päivitimme muuten viimeksi kesäkuun lopussa, eli vaikka olisitkin blogimme uskollinen lukija, niin kannattaa ehkä käydä taas kerran vilkaisemassa myös tätä sivua.

(Tämä listaus liittyy Blogimme tavoitteet -jutussa asettamaani tavoitteeseen tarkastella kuukausittain blogimme suosituimpia juttuja.)

Suosituimmat IG 2

(Kaikki muut suosituimmat Instagram -kuvat ovat Mallorcan matkaltamme paitsi jutun otsikkokuvassa olevat kuvat Öröstä ja Annan jutusta.)

Tags from the story
,
Join the Conversation

2 Comments

  1. Tuo on niin jännä juttu, että henkilökohtaisuus se vaan kiinnostaa. Matkablogeissakin. Itse olen pitkään pohtinut miten paljon itsestäni kirjoitan vai kirjoitanko, ja nyt kun kävijämäärät ovat lisääntyneet huomattavasti, sitä miettii entistä enemmän. Ystäväni tosin tokaisi minulle, että ei sinulla mitään luurankoja kaapissa taida olla joten antaa mennä vaan… saa nähdä mihin suuntaan lähden asiaa työstämään :)

  2. says: Pirkko

    Kiitos kommentistasi Lena! Hetken tuota mietin, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että lähimmät ihmiseni tuon kaiken minusta jo tiesivät, joten ei tämä mikään ulostulo sikäli ollut. Ja koska elämäntarinani on omalla tavallaan hiukan erilainen, niin ajattelin, että ehkä voisi olla ihan kiva jakaa tällainenkin ”vaihtoehto”. Vaikka toisaalta, eiköhän jokainen elämäntarina ole omanlaisensa! Jatkosta tiedä sitten vielä, katsotaan löytyisikö sieltä kaapista jotain mielenkiintoista vielä blogissa jaettavaksi :-)

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.