Elo-syyskuun suosituimmat jutut

Elosyyskuun suosituimmat 1

Elokuulle osuneet Matkakirjoitus- ja Matkavalokuvauskurssit taisivat parantaa juttujemme tasoa huikeasti, sillä tilastot kertovat, että elo-syyskuun juttujen 10 suosituimman jutun joukkoon mahtui 6 uutta juttua, eli:

Matkapakkausjuttumme jo muutaman vuoden takaa oli tälläkin kaudella (16.8.- 15.9.) kaikkein suosituin, mutta hyvänä kakkosena 14. elokuuta (siis juuri ennen tätä kautta) julkaistu juttu Matkapäiväkirja voittaa matkablogin rehellisyydessä.

Kesäretki Örön linnakesaarelle ja ikisuosikki Miten musta silmä paranee kiilasivat sijoille 7 ja 8.

Elosyyskuun suosituin Instagram-kuva

Yhteenvetona voisi todeta, että kun kaudelle ei osunut yhtään matkaa ja saimme Grönlannista kirjoittamamme jutut luettavaksi jo elokuun alkupäivinä, niin syksyn matkasuunnitelmiamme lukuunottamatta yksikään oikea matkajuttu ei mahtunut joukkoon.
Sijalla 11 olisi ollut tarjolla kustannusyhteenvetomme Huippuvuorten matkasta.

Eli, matkablogimme tarvitsee selvästikin uusia matkajuttuja ja niinpä lennämmekin huomenna torstaina pois Suomen lakkoperjantaista Istanbulin kautta Teheraniin: Iran kutsuu!

Elosyyskuun suosituimmat 1

Ja jo tutuksi tulleeseen tapaan, jutun kuvituksena on kuukauden suosituimmat Instagram-kuvat samalta kaudelta. Kuohuviiniä ei voittanut edes Pentalan luonto.
Myös otsikkokuvan leivonnainen on samasta taloyhtiön pihajuhlasta kuin kuohuviinit. Ja amiraaliperhonenkin on Iirislahdesta, kotipihaltamme.

Ja muistathan, Instagram-kuviamme voit halutessasi katsoa tästä enemmänkin vaikka Sinulle ei olisikaan omaa Instagram-tiliä.

 

 

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.