40+ blogit

40+ matkablogit

Olet ehkä jo huomannutkin sivupalkissamme uuden 40+ blogit -logon.

Juttumme ovat jo jonkin aikaa olleet luettavissa myös tämän blogiportaalin kautta.  Nimensä mukaisesti tämän yhteisön kokoavana tekijänä on tarjota samasta osoitteesta aikuisten, siis yli 40-vuotiaiden, kirjoittamia blogeja.
Ja kuten portaaleissa yleensä, mukaan otettaville blogeille on myös joukko vaatimuksia liittyen lukijamääriin ja julkaisutaajuuteen – tavoitteena tarjota lukijoille kiinnostavaa ja laadukasta lukemista samasta osoitteesta.
Samalla periaatteella kuin Suomen parhaimmat matkablogit, jossa myös olemme mukana.

Meriharakka 40+blogitKummatkin näistä portaaleista sopivat meille myös sikäli, että olemme – paitsi halunneet tarjota ainakin mielestämme laadukasta sisältöä lukijoillemme – säilyttää myös päätösvallan blogistamme itsellämme, eli blogimme löytyy paitsi näiden portaaleiden kautta myös omalla tutulla osoitteellaan ja päätämme itse esimerkiksi siitä, että blogimme lukijoille ei samalla tarjota vaikka Huippukivaa -mainosta.

40+ blogeja on noin 30 ja aiheet vaihtelevat ruuasta sisustukseen, muotiin ja kauneuteen ja nyttemmin mukana on Meriharakan myötä myös ripaus matkailua. Ja eiköhän tässä vielä kohta löydy muitakin aikuisia matkabloggaajia joukkoon!

40+blogit

Uuden yhteisön myötä olen tietysti itsekin nauttinut uudesta kokoelmasta laadukkaita blogeja ja löytänyt joukosta montakin kiinnostavaa blogia. Yhtä mukana olevista blogeista kirjoitetaan Israelissa ja myös muissa kuin matkablogeissa matkustetaan silloin tällöin, ainakin kotimaassa.

40+ blogeja

Juuri ennen tämän jutun kirjoittamista tulin lukeneeksi Pinkit korkokengät blogin jutun bloggaamisesta ja hiukan samojen asioiden kanssa painiskellaan täällä meidänkin blogissa, joskin en kyllä ihan noin montaa tuntia päivässä tunnusta bloggaamisen ja blogien parissa viettäväni!

Pinkit korkokengätTuossa Pinkit korkokengät -blogin jutussa on myös juttua erilaisista blogiyhteistöistä ja siitä, miten erilaisiin tapahtumiin voi päästä osallistumaan ”ilmaiseksi” – tai siis maksaen huvista kirjoittamalla. Osa näiden blogiportaalien ideaa on toimia myös kanavana tapahtumien järjestäjien tai bloggaajia markkinointikanavana etsivien yritysten välillä, mutta osallistumisesta tapahtumiin ja mahdolliseen tuotemarkkinointiin voi jokainen päättää itse.
Osaltamme muutamat yhteistyöjuttumme ovatkin olleet omia ideoitamme: olemme kokeneet juuri nämä kohteet niin kiinnostaviksi, että olemme halunneet käyttää niihin vapaa-aikaamme.

Osa bloggaajista toki tavoittelee bloggaamisesta sivutulojakin ja silloin jutusta pitäisi saada palkkio rahana, mutta käytännössä matkablogien osalta lähinnä Cisionin listaamat Top 10 -blogit (linkki poistettu 8/2019 Cisionin lopetettua Top 10 -listausten julkaisemisen) taitavat tässä onnistua.

 

Mutta – tässähän piti esitellä 40+ blogeja, joten klikkaapa itsesi tästä tutustumaan portaalin uusimpiin juttuihin!

 

 

 

 

 

 

Tags from the story
Join the Conversation

5 Comments

 1. says: Maiju

  Kiitos ihana blogini nostosta ;) Minun aikaani varmaan nostaa tuntimäärään tuo mun ”juoksut” presseissä ja sitten videobloggaaminen, joka taas edellyttää enemmän editointeja yms.
  Päivä päivältä huomaan käyttäväni enemmän ja enemmään aikaa tähän juttuun ;)

  1. says: Pirkko

   Kiitos kommentistasi Maiju! Hyvä juttuhan tuo oli ja ihan noston arvoinen. Taitaa monenkin kohdalla olla niin, että blogi vie mukanaan ja siihen ”saa” ainakin halutessaan uppoamaan melkein miten paljon aikaa tahansa.

 2. says: Jael

  Kiitos :)40+ ryhmä on kyllä mahtava ja siihen on ilo kuulua.
  Cisionin listalla olen mutta en kyllä ole siitä hyvästä mitään tienannut ,varmaankin johtuen tästä välimatkasta-

  P.S. Minulla on kyllä ihan matkablogikin:pienimuotoinen Tel Aviviin keskittynyt ,eli täällä
  http://www.rantapallo.fi/yaelian/

  1. says: Pirkko

   Kiitos Jael! Täytyykin käydä tutustumassa matkablogiisikin ja muistaa se ja Sinut ainakin jos tuolle seudulle taas suuntaamme. Juuri näillä main olisi ollut tarjolla yksi risteily, joka olisi poikennut myös Beirutissa, mutta töiden takia emme voineet sille lähteä. Ei Beirut tietenkään ole Tel Aviv, mutta samalla suunnalla edes!

 3. says: Heli-Hannele

  Meitä onkin kiva setti erilaisia blogeja 40+ blogeissa!

  Bloggaaminen on kyllä ihan oma elämäntyylinsä ’lifestyle’, sitä ei voi suorittaa klo 8-16 välillä, vaan se on ihan joka hetkessä mukana. Aikaa vievää, mutta niin paljon elämää rikastuttavaa. Niin paljon uusia ihmisiä ja kokemuksia tämä on tuonut elämääni, olen ollut ihan ihmeissäni tässä puolentoista vuoden aikana!

  Kaunista marraskuun alkua ja uusia matkaseikkailuja odotellessa!

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *