Marraskuun kuva – Turtle Island

Marraskuu taustakuva

Marraskuun kuva on Malesiasta, Sabahin alueelta, Filippiinien rajalla sijaitsevalta Turtle Islandilta (Seligan). Viime syksynä olimme lähes koko marraskuun Aasiassa – tänä vuonna näiltä näkymin koko marraskuun Suomessa. Onneksi syksy on ollut lauha ja oikein hyvällä tuurilla sitä jatkuu aina joulukuun alkupuolella asti, jolloin lähdemme seuraavalle matkallemme, Afrikkaan.

(Jos haluaisit tuon kalenteri kuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background.)

Tags from the story
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Maiju

    Niin kaunis kuva. Mä rakastan auringonlaskuja ja kuvaan itsekin sitä aina kun mahdollista. Sinä olet kuvannut siitä tarinaa.

  2. says: Pirkko

    Kiitos kommentistasi Maiju! Tuo pienen pieni saari Malesian ja Borneon rajalla oli kyllä tuohon aikaan päivästä niin kaunis, että (kuten kuvasta näkyy) kaikki kertyivät tätä luonnon näytelmää katsomaan ja epäilemättä se moneen kameraankin tallentui.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.