Soulista Singaporeen – linkit kaikkiin juttuihin

Luang Prabang

 

Vaikkakin matkustamme paljon, niin matkoja, jotka ovat pitempiä kuin sanotaan nyt vaikka 20 vuorokautta olemme kuitenkin tehneet vain kaksi – tämän syksyn Aasian kierroksen ja viime syksynä tekemämme maailmanympärimatkan.
Ja vaikkakin tämä syksyinen Aasian kierroksemme jollekin saattaa tuntua satunnaiselta kokoelmalta Aasian maita, niin se oli meille kuitenkin kokonaisuus, jota suunniteltiin yhtenä kokonaisuutena ja sen myötä haluan ”lopuksi” koota myös täällä blogissa vielä sisällysluettelon kaikesta kirjoittamastamme.

Jutut on nyt (?) kirjoitettu (tai jos vielä kehitän lisää näkökulmia tähän reissuun, niin lisään ne sitten tännekin). Matkan kuvia emme vielä ole ehtineet käsitellä kuin päällisin puolin, eli Picasa-kuva-albumeja matkasta on vielä tulossa. Lisään niihin linkit tähän juttuun kunhan ne valmistuvat (ja nostan tätä juttua blogissa uusimmaksi sitten aina siinä vaiheessa).

(Kaikki linkit tässä jutussa on  toteutettu siten, että ne eivät avaa selaimessa uutta ikkunaa – eli jos haluat lukea juttuja yksi kerrallaan ja palata aina tähän listaan, niin palaa takaisin selaimen takaisin painikkeella.)

Lisäksi kokosimme yhteenvedon matkan kustannuksista:

Olympialle, joka vastasi järjestelyistä kolmen maan osalta, kirjoitimme avoimen palautteen:

Muita matkajuttuja tämän matkan tiimoilta:

Matkan suunnittelusta kirjoitin heinä-lokakuussa:

Ensimmäiset matkaan liittyvät varaukset teimme kesäkuun lopulla, melko tarkkaan 5 kuukautta ennen lähtöä.

Lopuksi täytyy vielä hehkuttaa, että juuri tällä matkalla meille molemmille tuli 100 itsenäistä maata täyteen!

5 weeks in Asia

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *