Maalis-huhtikuun luetuimmat

Instagram suosikit huhtikuussa

Jos et aina ehdi lukemaan ihan kaikkia juttujamme, niin ehkä haluat lukea ainakin nämä:

Näitä nimittäin muut lukivat eniten viimeksi kuluneen noin kuukauden mittaan.

Toisaalta kyllä Algerian osalta ehkä kannattaa sittenkin aloittaa kokoelmajutusta

joka oli neljänneksi suosituin uusista jutuistamme – tuo Ensivaikutelmia kiilasi sen ohi ehkä siksi, että aika ja nettiyhteydet olivat Algerian kiertomatkallamme kuitenkin sen verran kortilla, että ensimmäistä juttuamme joutui odottamaan yli pääsiäisen, ja kun se sitten ilmestyi, niin kaikki halusivat lukea sen heti 🙂

Kuukauden suosituimpia Instagram -kuvia on tämän jutun kuvituksena. Tämä talvinen kuva kuului Top 5-joukkoon ja on lisäksi henkilökohtainen suosikkini. Jutut otsikkokuvan kuvat ovat molemmat maailmanympärimatkaltamme ja valikoituivat juttuumme Pohjoisesta etelään, idästä länteen, jossa kerron mitkä ovat ääripisteet, joissa olemme maailmalla käyneet. Suosittu juttu sekin, vaikkei kaikkein suosituimpiin yltänytkään.

Villa Kolikari maaliskuussa
Villa Kolikarin ranta Matinkylässä maaliskuussa 2016

Näitä viimeksi kuluneen kuukauden suosituimpia juttuja Google Analyticsillä etsiessäni vähän aina harmittelen, kun en ainakaan osaa määritellä halua siten, että saisin suosituimmat vaan tietyllä ajanjaksolla julkaistut jutut suoraan yhtenä listana, sillä listalle tulevat kaikki jutut suosituimmuusjärjestyksessä ja joudun siltä sitten vanhempien juttujen joukosta poimimaan nuo uudemmat ihan itse. Tälläkin kertaan Top 10 -listalle kiilasi mukaan ikisuosikkeja kuten:

Ei huonoja valintoja nekään. Näin kesän korvilla erityisesti tuo viimeinen: joko olet käynyt Öröllä? Ellet, niin ehkä se olisi hyvä retkikohde tälle kesälle?

Auringonlasku merelle ainakin voisi olla yhtä hieno kuin nämä laskut/nousut, joista piditte kovasti Instagramin puolella.

Instagram suosikit huhtikuussa

Jos Sinäkin kirjoitat blogia, niin olisi muuten mielenkiintoista tietää mikä tai mitkä ovat blogisi ikisuosikkeja? Linkkaa kommenttina tänne paras juttusi!

 

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.