Heinäkuun kuva – Ilulissat

Ilulissat

Lomastrategiani on tänäkin kesänä pitää pääosa omista syksyllä ja keväällä ja viettää kesä Suomessa. Osittain töiden takia, heinäkuussa en nyt vaan voi pitää lomaa, mutta myös siksi, että kesä on Suomen paras vuodenaika ja vaikka marras- ja huhtikuussa ei ole vaikeaa löytää matkakohteita, joissa olisi mukavammat ilmat kuin täällä.

Emme myöskään erityisesti välitä helteistä ja kesällä niitä on myös monessa Euroopan kohteessa. Ei kuitenkaan pohjoisessa ja siksi heinä-elokuun taitteeseen usein sijoittuvan yhden lomaviikon olemme jo monena vuotena käyttäneet matkaan pohjoiseen: Färsaarille, Nordkappiin, Huippuvuorille ja Grönlantiin.

Heinäkuu 2016 kalenterikuva

Kuukauden kuva onkin viime heinäkuulta Grönlannin Ilulissatista. Lensimme sinne suoraan Reykjavikista ja se olikin ehdottomasti Grönlannin reissumme pääkohde vaikka vietimmekin myös pari päivää pääkaupungissa Nuukissa.

Tämän kesän heinäkuinen viikon lomamme suuntautuu Norjan Lofooteille. Luvassa ei siis taida ihan olla lunta ja jäätä, mutta luultavasti sadetta. Toivottavasti ei sentään ihan joka päivä!

Lofoottien jälkeen pohjoisten kohteiden bucket –listamme onkin sitten tyhjä, joten ensi kesäksi pitänee keksiä jotain muuta. Kokonainen lomaviikko Eckerössä tai Hangossa tai Tammisaaressa onkin minua ajoittain houkutellut, joten ehkä sitä voisi kokeilla kesämökin vuokrausta.

Mutta ensi kesään on vielä aikaa ja sitä ennen on vielä monta lomaa ja matkaa!

Käy tykkäämässä Meriharakan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi. Seuraa kuviamme ja kommenttejamme myös Instagramissa (@Meriharakka) ja Twitterissä (@Meriharakka1)!

(Jos haluaisit tuon kalenterikuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background. Tai jos haluat tehdä omasta kuvastasi taustakuvan kalenterilla, niin voit tehdä sen tällä työkalulla.)

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.