Toukokuun kuva – Göteborg

Göteborg feature

Suomessa eivät vapun säät ole tänä vuonna suosineeet. Tosin näinhän on useimpien suomalaisten juhlien kanssa: niin vappu, juhannus kuin itsenäisyyspäivä, ovat kaikki oikeastaan vähän väärään aikaan.

Tänä vuonna vietimme kuitenkin vapun #pinghelsinki -tapahtuman jäljiltä kotona, mutta useamman kerran olemme myös vappuna päätyneet maailmalle, vaikka lomaa ei olisi ollut kuin pelkän viikonlopun verran. Göteborgissa kävimme vappuna 2015 perjantai-illasta sunnuntai-iltaan aikataululla ja kivasti kahdessa päivässäkin ehti kerrata tätä Ruotsin länsirannikon kaupunkia.

Myös Ljubljanassa, Sloveniassa, kävimme vain perjantai-sunnuntai -aikataululla.

Wienin kertausmatkaamme, viime vappuna, pystyimme sentään käyttämään muutaman lisäpäivänkin.

Wallpaper 201705
Trädgårsföreningen -puisto Göteborgin keskustassa

Tulevan kesän reissuja ajatellen suosittelen lämpimästi Göteborgia. Kivan kaupungin lisäksi sen valttina on saaristo, jonne pääsee hyvin myös julkisilla ja saaristolaivoilla.
Meidän parin vuoden takaisten Göteborg -juttujen lisäksi ruokapainotteisempia juttuja kaupungista löytyy Andalusian aurinko -blogista (linkki poistettu jutun poistuttua nettiavaruuteen 22.4.2021).

Meillä toukokuun suunnitelmissa on Madridin kertaus – edellisestä pistäytymisestä kaupungissa kun on jo lähes 18 vuotta!

Käy tykkäämässä Meriharakan Facebook-sivusta, niin saat uudet päivitykset suoraan uutisvirtaasi. Seuraa kuviamme ja kommenttejamme myös Instagramissa (@Meriharakka) ja Twitterissä (@Meriharakka1)!

(Jos haluaisit tuon kalenterikuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background. Tai jos haluat tehdä omasta kuvastasi taustakuvan kalenterilla, niin voit tehdä sen tällä työkalulla.)

P.S. Kuukauden kuva -sarjamme, jossa olen tavannut kerrata kyseiseen kuukauteen sopivia matkakohteita menneiltä vuosilta ja kertoa tulevan kuukauden matkasuunnitelmistamme, on ollut pienellä tauolla maalis-huhtikuussa.
Bhutanin ja Marokon matkamme sattuivat molemmat alkamaan juuri kuukauden vaihteessa eikä siinä lähtöhässäkässä ehtinyt ihan kaikkea.
Mutta kesää kohti matkatahtimme rauhoittunee hieman – onhan Suomen kesä kuitenkin sen arvoinen, kunhan se tästä pääsee käyntiin …

Tags from the story
,
Join the Conversation

3 Comments

  1. says: Pirkko

    Kiitos Katja! Ollaan tarkemmin yhteydessä viimeistään ensi viikon lopulla. Päivämäärät osaltamme ovat 10-15.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.