Matkamessut 2020 – voita liput kahdelle!

Vuosi sitten tutustuimme mm. Ghanaan paikan päällä sen sijaan, että olisimme tutustuneet Ghanan osastoon matkamessuilla, mutta tänä vuonna palaamme Länsi-Afrikasta jo ennen matkamessuja, joten voimme, mekin, tutustua muutamaan maailmankolkkaan messuosastoilla.

Yli 140 maan jälkeen Matkamessuilla on enää harvoin meitä kiinnostavien uusien maiden osastoja, mutta kesäkauden matkamme suuntautuvat useimmiten lähelle, Suomeen tai Pohjoismaihin. Seuraavista aiheista saatamme etsiä – ja löytää – messuilla tietoa:

Hurtigruten

Useammankin Norjan matkan jälkeen Bergenin ja Trondheimin väli, jossa sijaitsee myös kuuluisa Geiranger-vuono on jäänyt meiltä vielä näkemättä, joten viime kesäisen Bornholmin matkan tulevan kesän vastine voisi hyvinkin olla Bergen, pätkä Hurtigrutenia ja Trondheim.
Hurtigrutenista löytyy tietoa Risteilykeskuksen osastolta löytyy messuilta osoitteesta 7e130.

Hurtigruten Voita liput matkamessuille
Hurtigrutenin laivoja näimme muutama vuosi sitten Lofooteilla

Karhuja!

Useammankin Afrikkaan suuntautuneen safarimatkan jäljiltä syntyi jossain vaiheessa idea kotimaisista karhuista. Niitä pääsisi katsomaan ilmeisesti ainakin Kuusamossa ja Hossassa, joten pistäytynemme osastoilla Ruka-Kuusamo, Visit Suomussalmi Hossa & Raate ja Wild Taiga Kuhmo-Suomussalmi osoiteissa 6e10 ja 6e2.

Karhu Hossa
Tarinan tästä karhusta löydät Merkintöjä maailmasta -blogin jutusta Hossasta

Sandhamn?

Vähän houkuttaisi niin purjehdusvuosien jäljiltä kuin Viveca Stenin dekkareiden ja niistä tehtyjen Murha Sandhamnissa televisiosarjan innoittamana viettää kesäinen viikko tai edes puolikas Sandhamnissa. En nopeasti messuohjelmaa selaamalla löytänyt Ruotsin saaristoa sieltä, mutta voihan jotain aiheesta silti löytyä.

murha sandhamnissa
Murha Sandhamnissa sarjan ”Thomas” ja ”Nora”

Muutama luento ja luennoitsija

Messuilla on myös ohjelmaa monella lavalla ja monet esityksistä toistuvat moneen kertaan, mikä on tietysti hienoa ajatellen eri päivinä messuille ehtiviä.

Lauantaina näyttäisi We Love Cruises lavalla olevan klo 11:30 tarjolla Discover the Caribbean – Culture, Adventure and Attractions -esitys.
Maaliskuun alussa matkakalenterissamme on Trinidadin, Tobagon, Curacaon ja Aruban saaret, joten taidanpa poiketa kuuntelemassa tämän.

Samoin lauantaina Inspiration Stagella klo 13 esiintyy Löytöretkeilijä Pata Degerman yhteistyössä Olympia Kaukomatkatoimiston kanssa otsikolla Wau, mikä reissu! Pata Degermania olemme kuunnelleet aikaisemminkin pariin otteeseen ja kaikki ne ovat olleet  sen verran innostavia esityksiä, että eiköhän tämäkin kannata käydä kuuntelemassa!

Liput messuille?

Messuille akkredoituneina matkabloggaajina, voimme arpoa lukijoidemme kesken kaksi kahden messulipun pakettia.
Pääset mukaan arvontaan tilaamalla viikkokirjeemme viimeistään lauantaina 11.1. Liput toimitetaan voittajille pdf-tiedostoina, eli ne ehtivät hyvin vielä perille ennen 17.1. alkavia matkamessuja.


 
Jos olet jo uutiskirjeemme tilaaja, olet automaattisesti mukana arvonnassa (mutta toki voit halutessasi kieltäytyä voitosta)!

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.