Maaliskuun kuva

wallpaper0462cec60c4228e37cd43a3d82942140f4b41be3

Käytän tietokoneillani, niin töissä kuin kotona, useimmiten tällaista taustakuvaa, jossa on kuukauden kalenteri ja olen etsinyt niitä välillä matkailusivuilta, välillä kukka-aiheisilta sivuilta. Juolahti sitten mieleeni, että voisin ehkä opetella itse tekemään niitä omista kuvistani, ja tässä ensimmäinen sarjassaan.
Kuva on maaliskuulta kolme vuotta sitten, eli vuodelta 2011, Kiinan muurilta. Inspiraation juuri tämän kuvan valintaan sain paitsi maaliskuusta, myös näistä maailman seitsemästä ihmeestä, joista Kiinan muuri on yksi, ja joista toista, Petraa, olemme tässä kuussa menossa ihmettelemään.

(Jos haluaisit kuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background.)

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.