Joulukuun kuva

Wallpaper, San Marino, December 2014

Joulukuun kuva on jo kuuden vuoden takaiselta joulumatkaltamme – tämä näkymä San Marinon huipulla sijainneen hotellihuoneemme ikkunasta. Vietimme tuolloin joulun Firenzessä ja kävimme sieltä käsin vuokra-autolla myös San Marinossa.

Tähän autolla San Marinon huipulle liittyen myös hauska juttu GPS:n hyödyllisyydestä: päiväkävijät eivät saa, luvallisesti ainakaan, ajaa San Marinoon ylös asti ja niinpä poliisi pysäytti meidät ylöspäin kierros kierrokselta kiemurtelevan tien jossain mutkassa ja kertoi asiasta. Minä siihen hiukan hätääntyneenä, että GPS:mme käskee meidän jatkaa tuonne! Poliisi luovutti sitten nopeasti ja jatkoimme matkaa ylhäällä sijaitsevalle hotellillemme – ehkä oikeampi selitys olisi ollut, että olemme jäämässä yöksi ja meillä on hotellivaraus, mutta tuo selitys GPS:stä kelpasi tuolle poliisille.

Joulumatkoja emme viime vuosina ole kovin usein tehneet – Pirkon työt taloushallinnossa ovat usein pitäneet meidät vuodenvaihteen tiukasti kotona. Joulun 2012 vietimme kuitenkin Karibian risteilyllä ja myös Intian matkamme vuonna 2007 sijoittui jouluun.
Tänä vuonna olemme joulun kotimaassa – vaikka Pirkon sapatin takia mikä tahansa olisi mahdollista, mutta oltuamme juuri 5 viikkoa reissussa, niin tällä kertaa nyt kuitenkin näin.

(Jos haluaisit tuon kalenteri kuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background.)

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.