Las Vegas – by night

Las Vegasin iltaelämään paneuduimme ensimmäisenä iltana Fremontin alueella. Kävelykadun katossa pyöri iso valoshow ja kävelykadulla ”pyöri” mitä ihmeellisempiä hahmoja. Pelaamistakin testasimme kokonaisella dollarilla.

Las Vegas Fremont

Las Vegas Fremont Las Vegas Fremont

Kävimme myös Las Vegas -kyltillä, jossa sattumalta oli meneillään vihkiminen. Näimme myös matkalla Fremontiin Las Vegasin hääkappeleita ja panttilainaamoja, molemmat nekin osa elämää Las Vegasissa, kasinoiden ohella.

Las Vegas sign Las Vegas sign

Toisena iltana kävelimme shown jälkeen vielä Bellagio -hotellille katsomaan muranolasista tehtyjä satoja kukkia sen katossa ja seuraamaan hotellin edustan vesialtaan korkeuksiin nousevaa vesishowta.

v
Las Vegas New York Las Vegas Paris
Las Vegas Paris

Kiinalainen uusi vuosi, vuohen vuosi, oli myös näyttävästi esillä hienommissa hotelleissa kuten Bellagiossa ja Venetianissa – olisikohan tämän innoittamana Las Vegasissa myös ollut tavallista enemmän etniseltä taustaltaan kiinalaisia, ainakin päätellen kuvausruuhkista näiden asetelmien edustalla!

Las Vegas Bellagio Las Vegas Venetian

Viime päivinä luonnonpuistoista kirjoittamiini juttuihin monet niissä jo käyneet kommentoivat blogin tai Facebookin kautta, että mielellään palaisivat niihin vielä uudelleen, mutta useimmat elleivät kaikki Las Vegasissa käyneet totesivat, että kerta riitti! Niin se taisi meillekin riittää ja vaikka toisillemme lupasimmekin, että seuraavan kerran kun tänne tulemme, niin käymme sitten siellä Hooverin padollakin, niin taitaa se Hooverin pato jäädä lopullisesti näkemättä!

Tags from the story
, , , ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *