Paluu Borneolle!

Jostain syystä olen (muka) ollut melkein puoli vuotta niin kiireinen, etten saanut kasaan viimeistä Picasa-albumia loka-marraskuussa tekemältämme Aasian kierrokselta.

Mutta nyt se on tehty, eli tässä!

Malesia Borneo

Kuvakansion kannessa komeilee nenäapinauros – laji, josta Borneo ihan erityisesti tunnetaan. Mutta toki mukana on muitakin Borneon eläimiä: kilpikonnia, apinoita, orangutangeja, lintuja, käärmeitä ja iso lihava krokotiili! Kuvat eivät ole ihan lähikuvia tyyliin Nick Brandt ja itse asiassa erityisesti Kinabatang-joella kameramme eivät ihan venyneet korkealla puiden latvuksissa oleskeleviin apinoihin tai pieniin, mutta värikkäisiin lintuihin, mutta ehkä tästä kuitenkin jonkinlaisen kuvan saa sikäläisestä faunasta.

Linkit kaikkiin Aasian matkamme kuva-albumeihin löydät halutessasi täältä.

Tags from the story
, , ,
Join the Conversation

3 Comments

  1. says: Pirkko

    Kiitos kommenteista Ansku ja PauMau!
    Laitan Ansku haasteesi ”työjonoon” – katsotaan miten pian ehdin ajatella matkailua tuolta kantilta!
    Ja tuosta käärmeestä, kun veneemme lipui tuosta alta ja opas sitten vasta kun olimme käärmeen alla suunnilleen opasti meitä, että näettekö tuon käärmeen tuossa, niin kyllä siinä hetkeksi oli sellainen olo, että ei kai se vaan tuosta tiputtaudu niskaani :-) – mutta ei tiputtautunut!

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *