Joulukuun kuva – Grand Cayman

Grand Cayman wallpaper

Joulukuun kuva on Grand Cayman -saarelta, jonne poikkesimme jouluviikoille ajoittuvalla Karibian risteilyllä vuonna 2012.

Twitterin #matkachatin aiheena oli muutama viikko sitten Joulu ulkomailla, mutten ehtinyt linjoilla tuona maanantaina. Jäin kuitenkin hetkeksi pohtimaan, että miten osaltamme on ollut ja kyllä me useamman joulun olemme olleet kotona kuin maailmalla. Toisaalta joulun ja uudenvuodenaika ei useinkaan ole ollut meille töiden kannalta sopivin loma-aika ja toisaalta maailmalla on usein mukavampi liikkua silloin kun ihan kaikki muut eivät ole liikkeellä.

Tuon muutaman vuoden takaisen Karibian risteilyn lisäksi olemme maailmalla jouluja viettäneet ainakin Etelä-Afrikassa, Intiassa, Firenzessä, Davosissa ja Zell am Seessä.
Kaksi jälkimmäistä olivatkin valkoisia hiihtojouluja. Suomessakin kokeilimme valkoista joulua kerran (Luostolla), mutta kun hintataso huippusesongilla on vähintään sama kuin Keski-Euroopassa ja palvelut ja ateriat jäivät kuitenkin kauas jälkeen, niin emme palanneet Lappiin, jouluiksi ainakaan.

Ensimmäinen Australian matkamme ajoittui juuri joulun alle, eli palasimme kotiin aaton aattona ja tämän vuoden Afrikan matkaltamme palaamme kotiin jouluyönä.

(Jos haluaisit tuon kalenteri kuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background.)

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.