Matkavuosi 2008

2008

Matkailuharrastustamme olemme myös edelleen jatkaneet – vaikka se ekologista jalanjälkeämme kasvattaakin.

Kevättalvella kävimme Krakovassa ja Tukholmassa, kesällä Petran kanssa Kreetalla, Tallinnan risteilyllä ja ensimmäistä kertaa Kristina Regina -risteilyllä mm. Skotlannissa ja Pohjois-Irlannissa. Joulun vietämme Firenzessä ja tarkoitus on myös ”maabongata” San Marino.  (Linkit joulun matkoista kertoviin blogijuttuihin lisätty myöhemmin.)

Uusia maita kertyy/kertyi siis vuonna 2009 2: Puola ja San Marino ja uusia Travelers’ Century Clubin alueita 3: Kreeta, Skotlanti ja Pohjois-Irlanti.

Ellei nyt ihan matkailuun, niin maailmaan vähän laajemminkin liittyen voisin muuten näin joulun alla suositella Kiva-järjestöä, jonka kautta tavallinen vaikka suomalainen voi osallistua tavallisen vaikka ghanalaisen yrityksen rahoittamiseen. Olen vuoden mittaan ollut mukana muutamassa mikrolainassa – ja toistaiseksi ei ole edes tullut luottotappioita!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Pirkko

    Kiva jos innostuit Kivasta – itse olen toistaiseksi lainoittanut naisyrittäjiä Ghanassa ja Paraguayssa.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.