Heinäkuun kuva

wallpaper69b0845dd2fcf9c846e702126bc50849c1993ed7

Heinäkuun kuva on Väderskäriltä kolmen vuoden takaa.

Teimme tuolloin lyhyen matkan Ahvenanmaalle, kävimme Märketin majakalla, yövyimme yhden yön Eckerössä Pirkon lapsuudenkesien ja purjehdusvuosien maisemissa, toisen Havsviddenissä Ahvenanmaan pohjoisosassa ja kolmannen Vårdössa, jossa kävimme Myrskyluodon Maijan kirjoittaneen kirjailija Anni Blomqvistin nyttemmin myös yleisölle avoimessa kotitalossa ja täällä, Väderskärillä, jossa Myrskyluodon Maija -televisiosarja kuvattiin.
Kaikkia näitä kohteita Ahvenanmaalla voimme lämpimästi suositella!

Tämän vuoden heinäkuun kohteemme on loppukuusta Huippuvuoret. Kaksi vuotta sitten kävimme heinäkuussa Nordkappissa, junalla ja autolla – ja viime vuonna, tosin kesäkuussa, Fär-saarilla. Nämä pohjoiset kohteet kun ovat parhaimmillaan keskikesällä. Ehkä vielä jonain kesänä käymme tutustumassa Grönlantiin …

(Jos haluaisit kuvan taustakuvaksi omalle tietokoneellesi, paina kuvassa hiiren vasenta näppäintä ja valitse Aseta taustakuvaksi tai Set as desktop background.)

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Tags from the story
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.