Meriharakan käyntikortti

Matkustamme eri tavoilla – omatoimisesti, meille räätälöidyillä matkoilla kaksin tai ystävien kanssa pienenä ryhmänä, mutta myös ryhmämatkoilla.
Keväällä teimme pari meille räätälöityä matkaa (Lähi-Itä, Etelä-Kaukaasia), kesän pari matkaamme olivat omatoimisia (Pariisi + Normandia ja Huippuvuoret) ja alkusyksyn pari matkaa ovat olleet ihan rehellisiä pakettimatkoja: Albatrosin kanssa kävimme Pohjois-Espanjassa ja Ari-al Travelin kanssa Moldovassa.

Jo viime syksynä, Aventuran kanssa maailman ympäri matkatessamme, huomasimme matkan varrella, että mielellämme kertoisimme matkalla tapaamillemme ihmisille, että kirjoitamme matkablogia, myös tästä matkasta ja jo matkan aikana. Väsäsimme sitten Queenstownissa pienen esitteen blogistamme ja mailasimme sen hotellin vastaanottoon, jossa he ystävällisesti tulostivat sen ja jaoimme sen sitten bussissa halukkaille. Useimmat halusivat – tai olivat ainakin kohteliaita ja ottivat sen.

Frankfurtin TCC-kokouksessa saimme yhdeltä herralta kauniin matkablogikäyntikortin ja idea tuntui hyvältä. Otimme yhteyttä graafikkotuttavaamme (Kati Rosenberg), joka toteutti meille muutaman ehdotuksen ja valitsimme niistä mieleisimmän ja muutaman iterointikierroksen jälkeen päädyimme tällaiseen:

Meriharakka kayntikortti s1 Meriharakka kayntikortti s2

Moldovan matka oli ensimmäinen, jolla näitä jaoimme matkakumppaneillemme ja kivasti ne tuntuivat toimivan: käyntikortti oli esitettä paljon luontevampi antaa ja blogin kommenteista päätellen ainakin muutama pienestä ryhmästämme löysi yhteisen blogimme matkamme jälkeen.

Marraskuu Aasiassa -matkallamme liitymme osaksi aikaa Olympian Suuren Indokiinan kiertomatkan ryhmään, joten blogin yhteystietojen jakamiseen tulee varmaan tuolloinkin tarvetta.

(Tuo ”matkakertomuksia yli 100 maasta” on tarkkaan ottaen vielä hiukan ennakoivasti kirjoitettu, itsenäisiä maata ennen Aasian matkaa ei vielä ihan 100 ole kasassa, mutta kun maa-käsite nyt on eri maabongauslistoilla jossain määrin vaihteleva ja Travelers Century Clubin alueina 100 ylitettiin jo pari vuotta sitten, niin päädyimme tähän lauseeseen jo nyt.)

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.