Suklaata reissuun!

Fazercollage

Hah haa … tässä se on, tämän blogin ensimmäinen tuotepromo!
Tätä en voinut vastustaa: kun tuote sopii sekä blogiin, että bloggaajalle, niin pakkohan se on, paitsi syödä nämä maisteltavakseni saamani suklaat, myös kertoa että nyt voi kivasti yhdistää suklaansyönnin ja matkojen suunnittelun.

Karl Fazer Travel suklaat

Makuja ja kaupunkeja on neljä, kaikki hiukan erilaisia, eli jokaiselle löytyy omansa, puhutaan sitten matkakohteista tai suklaasta.

Itse aloitin Kööpenhaminasta: Raspberry & liquorice. Valkosuklaa on jännittävästi pilkutettu lakritsilla ja vadelmalla ja toki ne tuovat kivasti makua suurempina määrinä usein hiukan imelään valkosuklaaseen. Ja tokihan tätä tulee helposti syötyä suurempia määriä –  Kööpenhamina kun kuitenkin on suosikkikaupunkini!
(Linkit jokaisen kaupungin kohdalla omiin matkajuttuihimme näistä kaupungeista.)

Fazer Raspberry Liquorice

Mutta jatketaan matkaa, Kööpenhaminasta on lyhyt matka Lontooseen ja evääksi sopii hyvin hiukan suolainen toffeekeksi, eli Toffee rocks & salty cookie. Tämä oli hyvää, parempaa kuin englantilainen ruoka. Ripaus suolaa taittaa maun juuri sopivaksi. Lontoossa emme olekaan ihan äskettäin käyneet – pitäisikö taas harkita sitäkin?

Fazer Toffee Rocks

New York on kakkuja, juustokakkuja ja ihania pehmeitä mudcakejä. Mutta voi, tähän Iced coffee & mudcake -suklaaseen on lisätty myös jääkahvia! Hyvä kahvin ystäville, mutta ei niin hyvä ihmiselle, joka ei juo kahvia.  Voisinkohan pyytää Fazeria tekemään erikoiserän tästä pelkällä Mudcakella? Tai sitten pitää taas lähteä New Yorkiin syömään kakut kakkuina!

Fazer Iced Coffee Mudcake

Viimeinen vaihtoehto (joko nämä loppuvat?!) on Mint & choco drops ja Rio de Janeiro. Kivoja värikkäitä palloja suklaan seassa: värikästä kuin Riossa! Jos Rio on liian kaukana tai zikavirus -pelottaa, niin tässä oiva vaihtoehto.

Fazer Mint Choco Drops

Minkä Sinä valitset? Tässä vielä koko setti matkakirjan Where To Go When kannelle ladottuna. Me olemme aina uskoneet siihen, että jos vain mahdollista, pitää valita kullekin kohteelle oikea ajankohta, ettei päätyisi keskelle sadekautta tai yli 40 asteen helteisiin, joten matkojen suunnitteluun pitää aina välillä paneutua ja toki näiden suklaiden voimalla sitä jaksaa tehdä entistä paremmin :-)

Karl Fazer Travel suklaat

Fazerilassa kävin muuten sielläkin melko äskettäin, en kuitenkaan blogiyhteistyön merkeissä vaan työpaikan tiimitapahtumana. Makea retki sekin oli, tietysti!

(Juttu on toteutettu yhteistyössä Fazerin kanssa ja Karl Fazer Travel -suklaita vastaan. Tosin korvaus ei ollut suuri, sillä voit hakea itsellesi koko setin kaupasta alle kympillä, mutta minut nyt saa tekemään aika paljonkin pienelläkin määrällä suklaata :-) )

Tags from the story
Join the Conversation

16 Comments

 1. says: Henna/suurin onni

  Nappasin Blogipaviljongista mukaan Rio de Janeiro -suklaan ja se hävisi hetkessä :) Pitää pian maistaa noita muitakin, erityisesti Kööpenhamina houkuttelee!

 2. says: Marimente

  Olen etäkuolaillut näitä uusia suklaita ja pian häämöttävällä Suomen reissulla ainakin Rio ja Lontoo menee testaukseen! :)

 3. says: Kirsi

  Perjantaina huomasin nämä kaupassa ensimmäistä kertaa ja kiinnostus heräsi tästä kivasta ideasta! Tämän postauksen innoittamana taidan ryhtyä näitä maistamaan! Toki hieman haastavaa, kun on juuri kuntokuuri menossa ja suklaa nyt ei kyllä siihen oikein sovellu. Voinhan toki ottaa palan maistiaisena ja lapset varmasti pitävät huolta lopusta :)

  1. says: Pirkko

   Kiitos! Minä olen ainakin huomannut, että vähän suklaata silloin tällöin auttaa pitämään muut mielihalut helpommin kurissa :-)

 4. says: Tiia/Tiiantai

  Itselleni tarttui Matkamessuilta mukaan tuo New York, joka oli kyllä just mun makuun :) Myöhemmin piti itse ostaa Lontoo, ei sekään huono.

  Haittapuolena on tosin, että sattumasuklaita pitää rouskutella eivätkä ne täällä kauhean kauaa ehdi vanhentua. Pitäisi ostaa vain sellaisia, joiden voi ihan rauhassa antaa sulaa suussa. :)

 5. Ostin kaikkia maisteltaviksi Matkamessuilta, ja eniten tykkäsin Kööpenhaminasta. Yleensä en valkosuklaasta niin kauheasti pidä, mutta lakritsin ja vadelman yhdistelmä oli maukas. Muista en niin paljoa välittänyt, vaikka hyviä olivatkin.
  Mulla on muuten myös tuo sama matkakirja, aika monet illat on sitä selattu :)

 6. Ah, tässä Fazer mun mielestä onnistui kun ne yhdisti kaksi mun lempiasiaa: suklaan ja matkailun! Minä olen kanssa etäältä näitä suklaita kuolaillut ja vanhemmilta nyt kiltisti pyysin josko he voisivat laittaa paketin tänne Britteihin tulemaan mistä näitä uusia suklaita löytyisi…

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *