Helmi – maaliskuuta

Suomea ja Afrikkaa

Sinä, joka et todellakaan ehdi lukemaan kaikkia mielenkiintoisiakaan juttujamme – tässä taas viimeksi kuluneiden n. 4 viikon luetuimmat näinä viikkoina julkaisemamme jutut.

Ja Instagram-tilimme suosituimmat kuvat, tässä kertavilkaisulla :-)
Talvisia auringonnousuja ja -laskuja ei näköjään voita mikään.

Helmikuun auringonnousuja

Nämä kaksi kuvaa samalta paikalta, parin viikon välein otettuna olivat näiden viikkojen 2. ja 3. suosituimmat kuvat.

Kuukauden luetuimmat jutut (16.2. – 15.3. kirjoitetuista 16 jutusta) olivat:

Itseäni ilahduttaa erityisesti tuo Big Five – meitä ei kelpuutettu, joka kertoo leopardeja ja leijonia vähemmän tavoitelluista savannien eläimistä.

Viisumijuttuun kevyesti liittyen – juuri tänään saimme tiedon, että Algerian viisumimme ovat vihdoin Helsingissä! Vaikkakin olimme mielestämme ihan ajoissa näiden hakemisen kanssa, niin lähetystössä oli syystä tai toisesta ruuhkaa ja tällä kertaa viisumien saaminen kesti melko tarkkaan kuukauden.
Hiukan olimme jo ehtineet hahmotella B-vaihtoehtojakin, mutta nyt näyttää siltä, että kyllä me Algiersiin ja Oraniin pääsemme!

Kestosuosikkien puolelta huomaa, että kesä on tulossa ja ihmiset suunnittelevat taas kesäretkiä Örön saarelle, sillä juttuamme sieltä on taas luettu paljon.
Samoin Finnairin suorat lennot Huippuvuorille taitavat kiinnostaa, sillä juttuihimme Huippuvuorilta palataan tänä keväänä usein.

Lopuksi vielä takaisin siihen kuukauden kaikkeen suosituimpaan Instagram-kuvaamme. Aiheen varmaan jo arvasitkin, mutta tässä se on.

Helmikuun auringonlasku

(4. ja 5. suosituimmat kuvat ovat tämän jutun otsikkokuvassa.)

Tags from the story
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Susanna

    Onnistuin näkemään pahkasikoja Passau-Rosenheim junareitillä maaseudulla ja se piristi muuten melko tavallistia reittiä. Joo on totta että big 5 aina hehkutetaan ja muut villieläimet lähes unohdetaan mainita ja kuvata. Kyllä siellä safarilla (ja viidakossa) riittää todella monipuolisesti nähtävää. Unohtamatta gaselleja, lintuja ja liskoja ym.

  2. says: Pirkko

    Kiitos Susanna! Ovat ne tosiaan tavallaan huvittavan näköisiä. Chobessa Botswanassa niitä oli lodgen alueella ”ruohonleikkuutöissä” ja etenkin pikkupossut olivat hauskoja!

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *