Huhti-toukokuun suosituimmat

Instagramin suosituimmat

Perjantain jälkeen olen lueskellut muidenkin yhteenvetoja PING-tapahtumasta ja vaikka välillä niitä lukiessani tuleekin sellainen olo, että onkohan tällaisella ”vain harrastukseksi” kirjoittamisella enää sijaa tässä maailmassa, niin onneksi Kaukokaipuun Nellan loistavan PING-yhteenvedon lopussa on myös lause:

Jatketaan siis oman elämämme löytöretkeilijöinä vailla muiden asettamia paineita.
People – Interests – Networks – Gathering

Oman elämämme löytöretkeilijöitä olemme olleet ja tulemme olemaan ja eiköhän kaikilla, eri lähtökohdista, eri tyyleillä ja erilaisia asioita tavoittelevilla jutuilla ole edelleen sijansa myös matkablogien blogosfäärissä.

Kukin siis omalla tyylillään – ja omalta osaltamme jatkamme blogin arkea PINGin jälkeen omalla tyylillämme tarjoten lukijoillemme kertauksena noin viimeksi kuluneen kuukauden suosituimmat uudet jutut, eli:

Eli Wieniä, maabongausharrastusta jopa kahden jutun verran, vähän matkasuunnitelmia ja yksi elokuvajuttu.

Instagramin suosituimmat
Suosituimmat Wien-aiheiset Instagram-kuvat

Nyttemmin en enää ylläty siitä, että matkojen kustannuksia käsittelevät jutut nousevat lähes aina kuukauden suosituimmat -listoille. Hiukan yllättävää oli, että tässä kuussa ihan listan kärjen tuntumassa näitä kustannusjuttuja oli useita, myös vanhempia, eli:

Olisiko niin, että juuri näihin aikoihin suunnitellaan kesän reissuja ja sen tueksi haetaan tietoa kustannuksista?

Ikisuosikeista voisin mainita näin kesän kynnyksellä jutun Kesäretki Örön linnakesaarelle, jota on koko kevät luettu innolla. Ja kannattaa lukeakin, saari on ehdottomasti kesäretken tai vaikka useammankin arvoinen!

Instagramin suosituimmat

Jutun kuvat ovat taas Instagram-tilimme suosituimpia samalta ajalta.
Lassen auringonlasku ja -nousukuvat ovat varsinaisia tykkäysmagneetteja, samoin tuo pieni Villa Kolikarin rannassa oleva talo, joka on mukana nyt toista kertaa peräkkäin! Mutta kyllä tuo kevään ensimmäinen meriharakkakin kelpasi katsojille.

Auringonlasku Gräsanojalle
Auringonlasku Gräsanojalle, kuukauden ”voittaja” :-)

Kaukokaipuun PING-yhteenvedon lisäksi voisin myös suositella omaamme parempana myös Walleni.us -blogin juttua 10 asiaa, jotka opin PING Helsingistä, joka alkaa räväkästi:

Jokainen meistä on nykyään sisällöntuottaja. Ihan sama, teetkö päivityksiä Facebookiin, kirjoitatko työksesi Kelan tiedotteita tai väsäätkö sähköposteja yrityksesi työntekijöille.

Eli kyllä, Sinäkin olet sisällöntuottaja!

Tags from the story
Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.