Meriharakka.net 10 vuotta 15.2.2014

Facebookin 10-vuotissyntymäpäivää uutisoitiin melko näyttävästi muutama päivä sitten (4. helmikuuta). Meriharakka-blogi syntyi 15.2.2004.

Kymmenvuotiaan alkutaival oli itseasiassa hyvin facebookmainen, vaikka bloginpitäjät tutustuivatkin Facebookiin vasta 2007 – ensimmäisinä vuosina blogissa tyypillisimmät jutut olivat lyhyitä statuspäivityksiä ihan kaikenlaisista aiheista: käytiin viikonloppuna hiihtämässä, käytiin Turussa tai työmatkalla vaikka Oslossa tai kommentoitiin jotain lehtijuttua tai jaettiin päivän Viivi ja Wagner -sarjakuva. Vähitellen blogin linja terävöityi enemmän purjehdusta käsitteleväksi ja kun vaihdoimme purjehdusharrastuksen matkailuun, niin blogista tuli vähitellen entistä selkeämmin matkailublogi.

Seuraavassa otos juttuja kymmenen vuoden ajalta:

arkistot

Vanhoja nimenomaan helmikuussa kirjoitettuja juttuja selatessa tulin myös havainnoinneeksi, että syystä tai toisesta olemme blogin tekniset päivitystyöt usein tehneet juuri helmikuussa – kuten tänäkin vuonna!
Olethan muuten jo huomannut linkit matkajuttuihin maanosittain oikeassa laidassa ja sivun ylälaidan uudet valikot, josta löytyvät jutut eri aiheittain. Ja ihan sivun alalaidassa on Arkistot -valikko, josta voit halutessasi etsiä minkä tahansa kuukauden jutut, jos yllä oleva valikoima helmikuisista jutuista tuntuu tylsältä!

Kymmenen vuotta takana – ja suunnitelmissa jatkaa, nyt matkailuteemalla, edelleen.

Kiitos Sinulle joka luet tämän – ja ihan erityisesti Sinulle, joka olet lukenut useimmat jutut blogistamme lähes sen koko historian ajan!
Nykyisin blogillamme on keskimäärin 60 kävijää päivässä ja Facebookin puolella blogiin johtavasta sivustä ”tykkää” yli 120 ihmistä – eli on teitä, lukijoita, vaikka juttuja harvempi haluaa/viitsii/ehtii kommentoimaan.

Venetsia 2004
Bloginpitäjät vuonna 2004 Venetsiassa – vesillä ja matkoilla samassa kuvassa

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä:

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.