Kuukauden suosituimmat loka-marraskuussa

Suosituimmat loka-marras

Ja kuukauden luetuimmat jutut olivat …

Näistä ehdoton hitti oli tuo Oodi Hangolle – puolet hankolaisista taisivat käydä lukemassa sen :-)

Oodi Hangolle suosituinParatiisi Thaimaassa -jutun suosiota selittänee paitsi Thaimaa myös se, että Pakkasesta Paratiisiin -blogi jakoi sen myös omissa kanavissaan.

Huippuvuoret taitavat kiinnostaa erityisesti nyt taas Finnairin ilmoitettua lentävänsä sinne ensi kesänä suoraan Helsingistä kolmesti viikossa.

Muiden uusien juttujen suosiota selittää ainakin osittain niiden ”tehojako” Facebookin Reissupostauksia -ryhmässä erityisesti muille matkabloggaajille.

Vanhoista suosikeista pakkausta ja Uberia käsittelevät jutut ovat pitäneet pintansa.
Tuo kevyehkö juttu Olympus -kamerastani on noussut syksyn mittaan suositummaksi mitä se oli keväällä kun sen kirjoitin.

Kuukauden suosituin Instagram kuva oli yksi viimeksi kuluneen kuukauden upeista auringonnousuista Matinkylän rannalta kuvattuna.

Auringonnousu Matinkylä

Myös toiseksi suosituin kuva oli auringonnoususta (katso jutun otsikkokuvasta) – marraskuun alun auringonnousut olivat useimpina päivinä upeita ja Lasse oli viitseliäs lähtiessään rannalle lähes joka aamu!

Auringonnousujen jälkeen seuraaviksi nousivat syysretkillämme otetut kuvat Turusta, kissa Hangosta ja syksyn värejä Katajanokalla.

Juttuja tuli tällä jaksolla kirjoitettua 18, eli hiukan tultiin alas syys-lokakuun 22 jutusta. Näistä 18 jutusta 7 on tehty yhteistyössä jonkin tahon kanssa: Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Åbo Svenska Teater, Hotel Regatta Hanko, Hangon elokuvajuhlat, Kokomo Tikibar ja ehkä oudoimpana verottaja! Bloggaaminen onkin rahoittanut kotimaan matkailumme loka-marraskuussa, mutta nyt ei marras-joulukuulle ole sovittuna mitään: täytyy välillä vetää vähän henkeä ja kerätä voimia jo vajaan kuukauden päästä alkavaan Afrikan kierrokseen.

Suosituimmat loka-marras

 

Tags from the story
,
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Pirkko

    Kiitos Jenni! Kyllähän sitä kirjoittaisi … kuvat vaativatkin sitten jo vähän enemmän :-)
    Usein kirjoitan juttuja ainakin melkein valmiiksi viikonloppuna ja sitten vaan viimeistelen viikon mittaan, että saan niitä melko tasaiseen tahtiin julkaistua.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.