Qatar

Qatarista jo Qatarissa kirjoittaessani jutuissa:

taisin onnistua jo ”näyttämään” kiertomatkamme tämän osuuden parhaat valokuvat, mutta tyylilleni uskollisena kokosin ne kuitenkin myös Picasa-kuva-albumiksi – ja saattaa siellä pari aikaisemmin julkaisematontakin kuvaa olla. Etenkin kun jätin tuonne nyt kuvia ehkä hiukan tavanomaista enemmän, kun viimeksi kuluneena viikolla olen pariltakin uskolliselta lukijaltani saanut palautetta, että ei niitä kuvia niin tiukasti tarvisisi karsia … Eli jos kerran nyt sitten näin.

Qatar yhteenveto

Tuossa aikaisemmin mainitsemieni Qatarista kirjoittamieni juttujen lisäksi, jos suunnittelet matkaa maahan, niin hyödyllistä tietoa saattaa löytyä myös näistä yhteenvetojutuista:

Bahrainin ja Kuwaitin -yhteenvetojutuissa kerroin myös hiukan taksien käyttökokemuksistamme noissa maissa – sitä kun näissä maissa, kuten Qatarissakin, tarvitaan. Dohan taksikokemuksistamme kirjoitimme ihan erillisen jutun.

Qatariin – ja etenkin siellä(kin) Saudi-Arabian rajalle tekemäämme retkeen liittyen – kuluneen viikon perjantaina osallistuimme taas kerran Maailmanmatkaajien kuukausikokoukseen ja siellä oli tällä kertaa esillä mm. klubin 15-vuotismatka ja alkukeväästä niin kokouksissa kuin verkossa käytyjen keskustelujen lopputuloksena oli sitten päätös siitä, että klubimatka tehdään pääsiäisenä 2015 ja se suuntautuu Saudi-Arabiaan. Alustavasti lähtijöitä on ilmoittautunut 16, joten eiköhän se viisumia varten vähintään tarvittava 4 hengen ryhmä saada kasaan, joten – Riyadh, here we come! Perjantai-illan keskustelujen innoittamana ehdin myös jo kysymään yhdeltä Saudeissa työn puolesta käyneeltä (naispuoliselta) ystävältäni mm. abayan käytöstä ja hän kertoi, että myös länsimaalaisten on Saudi-Arabiassa käytettävä abayaa ja hän sai omansa lahjaksi sikäläiseltä työkaveriltaan ja pukeutui siihen sitten lentokenttäbussissa. Sekunnin murto-osan mietin muutamalla soukilla tällä matkalla abayan ostamista – osa niistä oli ihan kauniita, mutta sitten järki voitti, kun en keksinyt pitkälle mustalle mekolle mitään käyttöä, mutta tässähän se olisi ollut, se käyttö. Olisi sittenkin pitänyt ostaa sellainen!

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *