Kuvakertomuksia Mallorcalta

Palma de Mallorca

Kauniista kesäsäistä (siis juu ei, heinäkuussa 2015 Etelä-Suomessa) huolimatta tsemppasin Mallorcalla ottamamme kuvat kahdeksi kuvakertomukseksi.

Palma de Mallorca

Palmasta kirjoitin jo aikaisemmin jutut:

mutta niissä emme maininneet, että Palmassa kannaatta tietysti (ainakin) käydä myös katsastamassa Palman katedraali, rannan pienvenesatama ja näkymät rantabulevardilta tai rantabulevardille ja kierrellä vanhan kaupungin keskellä sijaitsevalta Plaza Majorilta lähteviä kauppakatuja ja/tai pysähtyä pienten aukioiden tapasbaareihin tai ravintoloihin. Tätäkin kaikkeakin ehdimme, vaikka Palmassa vain pari vuorokautta olimmekin.

Kuvakertomuksessa on osittain täällä jo aikaisemminkin julkaistuja kuvia, mutta myös uusia, eli jos olet matkavalokuvien ystävä isommassakin määrin, niin katso ja lue täältäkin Palmasta.

Palma de Mallorca

Palman kaupungista vaihdoimme Mallorcan pohjoisosaan, tukikohtana Playa de Muro, ja kiertelimme sieltä käsin saarta kahden retken muodossa:

Juuri Playa de Muroon emme kovin paljon paneutuneet, mutta kävimme me sentään iltakävelyllä pienellä sisäjärvellä ja tietysti meren rannalla. Lasse heräsi jopa yhtenä aamuna aikaisin ja kävi katsomassa miten aurinko nousee Välimeren rannalla.

Playa de Muro

Saaren pohjoisosiin suuntautuneiden retkiemme kuvia hiukan laajemminkin kuin näissä jo aikaisemmin julkaistuissa blogijutuissa voi katsoa tämän kuvakertomuksen muodossa.

Mallorca

Ehkä hiukan yllättäen meille, jotka melkein aina valitsemme lomakohteeksemme meille ennestään tuntemattoman maan tai kaupungin, niin Mallorcasta jäi sellainen olo, että tänne voisi vaikka palatakin.

Palma oli isompi kaupunki kuin olimme kuvitelleet ja siellä olisi hyvinkin riittänyt näkemistä ja tekemistä vielä useammaksikin päiväksi, pikkukaupunkielämää voisi viettää vaikka Pollensassa tai Sollerissa ja erityisesti Port de Pollensassa rantaelämäkin vaikutti todella rentouttavalta.

Ei sitä tiedä, ehkä vielä jonain päivänä palaamme tälle saarelle …

Tämän jutun lisäksi eräänlainen yhteenvetojuttu Mallorcalla käynnistämme on myös kustannuksista ja hotelleista kertova juttumme:

Mole de Torrent -ravintola

 

 

Save

Save

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.