Loppukesän suosituimmat

Marokko Majorelle fea

Listataanpa taas pitkästä aikaa blogimme luetuimpia juttuja – eli tässä loppukesän 2018 suosituimmat!

Heinä-syyskuussa, siis viimeksi kuluneen kolmen kuukauden aikana kolmen kärki on:

Jutun otsikkokuva on Marokosta, Yves Saint Laurentin perustaman Majorellen puutarhan lahjatavarakaupasta. Puutarhasta voi halutessasi lukea lisää tästä jutusta.

Zagreb
Omena Zagrebissa, viimeisessä Euroopan pääkaupungissamme

Heinä-syyskuussa julkaistuista jutuista suosituimpia olivat:

Itse asiassa Käydyt maat -sivumme oli suositumpi kuin Euroopan aakkoset, mutta se on vähän eri sarjaa – mukava kuitenkin havaita, että lukijamme ovat löytäneet karttasivumme.

karttakuva
Olethan huomannut karttamme värikoodauksen:
vihreät käyty, keltaisiin matka varattuna, sinisiin saatamme vielä lähteäkin, punaisiin tuskin.

Instagramin suosituimmat

Instagramissa yksi asia ei muutu: suosituin kuva ei koskaan taida olla mikään muu kuin auringonlasku. Tämä elokuinen auringonlasku on kuvattu kotirannaltamme Iirislahdessa.

Instagram 1 Loppukesän 2018 suosituimmat

Kakkoseksi nousi Iltasanomienkin ostama ampiaiskuva ja kolmanneksi söpö kukkakuva Dublinista.

Instagram 2 Instagram 3

Olethan muuten huomannut, että blogimme etusivulla, ihan alimpana, on nykyisin myös Instagram-kuviemme uusimmat:

instagram

Tags from the story
Join the Conversation

6 Comments

 1. says: Sini

  En yhtään ihmettele, miksi muiden matkasuunnitelmat kiinnostavat lukijoita. Minusta on kiva tietää etukäteen, mihin muut aikovat matkustaa.

  1. says: Pirkko

   Kiitos Sini! Niin, matkasuunnitelmissahan voi olla vaikka mitä, siinä missä joku kohdejuttu on ”vaan” siitä kohteesta, joten niiden osalta on helpompi valita kiinnostaako tässä kohteessa minua mikään vai ei.

 2. Täällä yksi auringonlaskujen Instagram-ikuistaja – taitavat olla täälläkin tykätyimpiä otoksia :) ja niinhän ne suunnitelmat melkein aina kiinnostavat. Niissä voi usein olla myös vähän villimpi ja vapaampi kuin sitten todellisuudessa (näin siis ainakin itselläni).

  1. says: Pirkko

   Kiitos kommentistasi! Tykätyimpiä kyllä ja kauniita katsella, luonnossa :-)
   Minä olen matkasuunnitelmajutuissani useimmiten kyllä pitäytynyt reissuihin, jotka ihan oikeasti aion toteuttaa – jos kirjoittaisin ”villimmin”, niin sitten ehkä käyttäisin matkahaave -termiä. Mutta toisaalta, en oikein enää haaveilekaan asioista, joita en usko voivani toteuttaa, siis matkailun saralla.

 3. Satuinpas tekemään vähän samanlaista summausta samaan aikaan. Tosin omani oli puhtaasti kesäkuukausilta kun oltiin siellä Suomessa ja reissattiin sieltä. On aina hauska nähdä mitkä postaukset ihmisiin puree. Tuntuu että pitkään on ollut ne samat kestosuosikit jotka on aina vaan ykkösenä.

  1. says: Pirkko

   Kiitos Paula! Kestosuosikit ovat kivoja nekin, mutta vielä mukavampaa on huomata, että joku uusikin juttu nousee niiden joukkoon :-)

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.