Kaikki Saudi-Arabiasta

Kameleita Riad Saudi-Arabia

Saudi-Arabian juttujamme on luettu ahkerasti ja blogimme on näinä viikkoina saanut uusia Facebook-seuraajia, eli tämä ainakin vielä tätä nykyä hyvin harvinainen matkakohde kiinnostaa. (Kaikki Saudi-Arabiasta)

Aihe kiinnosti myös toimittaja Maarit Rasia siinä määrin, että hän teki matkastamme lyhyen jutun Iltasanomiin ja parhaimmillaan se oli ilmestymispäivänään pitkään kymmenen luetuimman jutun joukossa!

Kaikki Saudi-Arabiasta

Toimittaja oli lukenut yhteyttä ottaessaan jo osan blogijutuista matkamme jäljiltä.
Nyt niistä viimeinenkin on julkaistu – jos et tullut lukeneeksi niitä mukaa, kun niitä julkaisimme tai kiinnostuit aiheesta vasta nyt, niin tässä ne ovat, kaikki.

Saudi-Arabian matkamme

Naisten pukeutuminen Saudi-Arabiassa

Teloituspaikalta prinssin puheille – päivä Riadissa

Maailman suurimmilla kamelimarkkinoilla

Mekka ja Taif

Meet Maria, a young Saudi woman from Taif

Historiallinen Jedda

Rennompi päivä Jeddassa

Tres Hombresin matkassa Saudi-Arabiaan

Lopuksi vielä pieni luettelo Saudi-Arabiaan asettuneiden suomalaisten naisten (jostain syystä kaikki ovat naisia) blogeista. Kaikissa näissä kerrotaan paljon enemmänelämästä ja arjesta maassa, kuin mitä viikon maassa viettänyt turisti osaa kertoa.

Suosittelemme lämpimästi myös matkaystävämme Karin kirjoittamaa runomuotoista matkakertomusta tästä samasta marraskuisesta matkastamme.Ensimmäiset säkeet ehkä jo luitkin tämän jutun otsikkokuvasta.

Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *