Vuoden huiput

vuodenjutut feature
himalaja
Kuvamme Himalajalta oli yksi vuoden suosituimpia kuviamme Instagramissa

Vuoden vaihtuessa olemme jo Tunisiassa keräämässä materiaalia uusiin matkakertomuksiin, mutta niitä odotellessa tässä vuoden 2017 luetuimmat juttumme (tässä järjestyksessä):

Juttuja julkaisimme keskimäärin 3 viikossa, yhteensä lähes 170 juttua vuoden aikana, joten sijoitus 10 luetuimman joukkoon takaa ehkä jo jotain!

auringonlaskuja2 Vuoden 2017 suosituimmat jutut
Auringonlaskut ovat aina suosittuja, olivat ne sitten Marokosta tai Saudi-Arabiasta

Muutama kommentti

Saudi-Arabia -juttujemme nousun tuolle listalle (3 juttua!) ymmärrän hyvin, mutta hiukan hymyilyttää tuo, että ihmisiä erityisesti kiinnostaa minne EMME matkusta tai missä EMME ole olleet!

Palautteemme matkatoimistoille, jollainen tuo juttumme TSS:n Marokon matkastakin on, ovat olleet usein suosittuja, samoin kustannusyhteenvedot, joista listan kärkeen nousi tuo Algarve.

Taidekaupunki Mänttä tuolla listalla on myös mukava asia – vaikka maabongareita olemmekin, niin ison osan kesää vietämme useimmiten Suomessa ja monet Suomi-kohteet, kuten vaikka Mänttä, ovat tosi upeita!

Keuhkoveritulppa ei nyt asiana ollut kovin mukava kokemus, mutta jos juttuni on lisännyt ihmisten tietoisuutta sen riskistä, niin hyvä niin.

tammikuu Vuoden 2017 suosituimmat jutut
Tammikuuta 2017, vasemmalla Iirislahdessa, oikealla Algarven rannalla

Jos jokin näistä jutuista jäi Sinulta matkan tai muun syyn takia vuoden mittaan lukematta, niin vaikka nyt on hyvä tilaisuus.

Meistä / About -sivu päivitetty

Vuoden suosituimpien juttujen keräämisen lisäksi päivitin myös vuoden päätteeksi (tai uuden aluksi) blogimme perustietoja, myös lukujamme, joten ehkä haluat vilkaista vielä tuotakin sivua taas kerran.

auringonlaskuja
Auringonlaskuja Iirislahdessa – yksitoikkoista ehkä, mutta Instagramin kuvavirtamme lajiteltuna suosion mukaan tarjoaa enimmäkseen tällaisia  :-(

(Jutun kuvituksena joitakin suosituimpia Instagram -kuviamme viime vuodelta.)

Tags from the story
Join the Conversation

14 Comments

 1. Kieltämättä aika hauskaa, että ihmisiä kiinnostaa, minne ette matkusta tai missä ette ole käyneet. Toisaalta tuo ensimmäinen aihe kiinnosti heti myös minua, sillä otsikko herätti monta kysymystä mielessä – miksi ette matkusta, liittyykö se turvallisuuteen vai mielenkiintoon jne. Todella kiinnostavia matkakohteita teillä tänä vuonna ja aiemmin!

  1. says: Pirkko

   Kiitos Elina Marjaana! Eräs lukijamme luokitteli näitä hiukan jossain Facebook-ryhmässä ja tämä lienee ryhmässä henkilökohtaiset ”paljastukset”, jotka tapaavat aina jossain määrin kiinnostaa :-)

  1. says: Pirkko

   Kiitos Lady! Hyvin tämä ainakin säiden puolesta täällä Tunisiassa näyttäisi alkavan.

 2. Nämä yhteenvedot ovat aina mielenkiintoisia ja monta kertaa hiukan yllättävät jutut nousevat kärkeen.
  Oikein matkailurikasta uutta vuotta mielenkiintoisiin kohteisiin teille! :)

  1. says: Pirkko

   Kiitos Virpi! Erityisen mielenkiintoisia tietysti jutun kokoajalle, mutta mukava, jos myös lukijallekin.

  1. says: Pirkko

   Kiitos Anna-Katri! Erityisen ”harmittavia” ovat tilanteet, jossa jotain juttua yhtäkkiä luetaan paljon, kuten meillä viime päivinä Saint Helenaa, mutta ei mitään aavistusta miksi!

 3. Mielenkiintoinen listaus – ja on myös sanottava, että kiitettävä postaustahti vuoden mittaan! Itse en moiseen tällä hetkellä taivu muiden velvoitteiden vuoksi. On mahtavaa, että täältä blogista löytyy uutta luettavaa tiiviiseen tahtiin. Upeaa reissuvuotta 2018 teille!

  1. Kiitos Jenni! Tiivis postaustahti juontuu osittain runsaasta matkailusta :-) – olen todella huono palaamaan vanhoihin matkoihin myöhemmin, joten yritän saada kaiken haluamani julkaistua mieluiten ennen seuraavaa matkaa – ja se seuraava matka tulee usein meillä aika pian …

 4. says: Rosa

  Mielenkiintoista, että Saudi Arabia kiinnosti näinkin paljon kun sehän on jollakin tavalla ehkä hiukan saavuttamaton kohde. Siis ei mikään perus matti meikäläisen lomakohde. TSS jutun luin erittäin suurella mielenkiinnolla. Sehän oli todella epätavallinen tapa matkustaa. Toki olen kuullut, että näitä ostosreissuja on järjestetty etenkin Turkkiin. Jutun kommenttiosio oli myös poikkeuksellisen kiinnostava. Siellä kohtasivat hyvin eritavoin matkailevat ihmiset. Yllätyin kuinka moni puolusti yritystä, joka ei täysin avoimesti kerro kaikkia yksityiskohtia matkasta.

 5. says: Pirkko

  Kiitos Rosa! Ehkä Saudi-Arabia oli kohde, josta halutaan lukea vaikka ajatus olisikin, että tuonne en itse koskaan päädy. TSS-matkajuttumme suosio yllätti meidätkin – vaikka tuohon, että ihmisillä olisi mielipiteitä puolesta ja vastaan olimme varautuneet.

Leave a comment
Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *